NM andre runde mot Molde

Molde - Bergsøy 8-0 (4-0)

Bjørn Riise, Aafk

Avisutklipp

Bergsøy måtte seie takk for seg etter at laget blei slått heile 8-0 av Molde sist onsdag. Begge lag stillte med noe redusert mannskap, og lettare blei det ikkje idet BIL scora to sjølvmål også.

I opningsminutta såg det ut til å bli en jamn kamp det Bergsøy også var med på notane, men brått kom det to raske mål. Peppen gikk dermed ut av Bergsøylaget, og straks rulla det eine målet etter det andre inn bak Bergsøys bestemann J.K. Myrhol. Målscårere før pause var Jon Risa, Knut Bjornå, Stein Olav Hestad og Einar Sekkeseter .

Den andre omgangen starta med eit konstant bombardement mot Bergsøymålet. Målscårere i denne omgangen var Jon Risa, Odd S Berg med to mål og Asle Arntzen.

Molde imponerte med godt spill, mens Bergsøy ikkje hadde dagen- og spelte usikkert i forsvar.