Knut Teige

Bjarne Hoff, Langevåg.

Jack Pettersen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Dermed er sommerferien over, og Bergsøy er på ny jakt etter seriepoeng. I sommer har laget kun spelt tre treningskamper, 3-1 tap for Hødd og to uavgjorte kampar mot Isfjorden og Åndalsnes. Mange juniorar fekk prøve seg i desse kampane, og dei klarte seg godt. I kampen mot Kristiansund starta Bergsøy absolutt best. Det avgjerande målet kom alt i opningsminutta. Kjartan Fagerlund la en perfekt ball til Fred Frantzen som dempa ballen og skaut forbi en utmanøvrert keeper. Bergsøy hadde et godt grep på kampen dei første ti minutta, men etter dette så kom KFK sterkare etterkvart. I denne perioden spelte midtstopperne til Bergsøy noe usikkert, men KFK løperne klarte ikkje å spele seg fram til sjansar likevel. Mot slutten av kampen kom Bergsøy noe sterkare, og Knut Igesund var nære på å scåre et mål da han dundra av fra 7 meter, men skotet traff ryggen på en annen bergsøyspelar.

Like før pausen skjedde det som gjorde at Bergsøy måtte spele resten av kampen med 10 mann. Jack Pettersen gikk over streken og var ufin mot Tom Zachariassen. Dette betyr også at Jack må så over fleire kampar frammover. Det blei dermed en mer defansiv taktikk i den andre omgangen, og KFK overtok meir av banespelet. Største sjansen dei fekk var då et skudd landa på tverrleggaren, og då en av løparane satte ballen over mål fra fem meters hold. Oscar Waage og Kjell Vike vart innsett i slutten av kampen for Kjartan fagerlund og Kjartan Paulsen, uten at dette svekka laget. Det endte med heimesiger, og Johs Nørvåg hadde en stor kamp. Backane Agnar Vike og Rune Vike gjorde denne gangen en bedre jobb en midtstopparane. Elles kjempa alle godt.