Bergsøy - Langevåg 4-0 (0-0)

Fred Frantzen 3, Bjørn Myklebust

Olai Egset, volda.

900 tillskuere

Em ting er sikkert etter denne kampen, og det er at langevåg ikke har noe å gjøre i 2.divisjon med det spillet de viste mot Bergsøy i 2.omgang. De ble regelrett utspillt. Langevåg fekk den første store sjansen i det 3.minutt da en bergsøybeck feilet, men på det gode innlegget fra Ivar Molvær var det ingen som var påpasselig frammpå. To minutter senere var Bergsøy nær ledelse da Kjell Sandvik feilet, men Bjørn Myklebust fekk ikkje den roa han trengte. Etter ti minutter fekk vi et kjempeskudd av Kjartan fagerlund fra 25 meter da han dunket ballen like over krysset. Deretter driblet Sveinung Frøystad av keeperen ute på 16-meteren, men en back kom tidsnok inn på mållinja og avverget målet. Like etter var det Johs Nørvåg sin tur å være ute i hardt vær, men med god hjelp av sine forsvarere fekk de hindret mål imot.

I andre omgang var det ei femten minutters periode der det så ut som at det kun var ett lag på bana. Langevåg ble regelrett utspelt. Først var det Fred Frantzen som fekk ballen på midtstreken og stormet gjennom hele Langevågforsvaret og ordnet 1-0. Tre minutter senere la samme mann på til 2-0 etter rot i gjesteforsvaret. Etter 24 minutt ut i omgangen løp Bjørn Myklebust fra sin oppasser og ordnet 3-0 via stanga. To minutt senere var Sveinung Frøystad frammpå etter glimrende angrepsspill, og la en pasning som Fred Frantzen bare hadde å putte inn. Langevåg var nære et trøstemål da Einar Kristiansen var framme med ei god headding, men ballen skrudde feil vei. Einar Kristiansen og Sverre Grøndal var sitt lags beste spillere. På det gode Bergsøylaget spelte Johs Nørvåg feilfritt imål. Knut Igesund ser ut til å ha funnet høstformen. Kjartan Fagerlund var også god, mens Fred Frantzen i angrepet skal få en ekstra blomst for sin innsats.