Bergsøy - Herd 2-0 (0-0)

Sveinung Frøystad, Knut Teige

Bjørn Riise, Aafk

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Bergsøy slo Herd fortent 2-0 etter 0-0 til pause. Kampen startet med en god Bergsøysjanse da Bjørn Myklebust leverte en delikat pasning til Fred Frantzen som dundret løs. Karlsen i målet måtte gi til corner. Bergsøy fortsatte presset, og Herd var sjeldent innom Bergsøy sin 16-meter. Etter 14 minutter ble Fred spillt fri og hadde bare keeper igjen, men skuddet smallt i stolpen. Etter 34 minutt fekk Herd sin første sjanse da en forsvarer leverte et tilbakespill som Johs Nørvåg måtte slå til corner. På corneren fekk R. Hjelle en god sjanse, men Johs låg rett ut og avverget. Minuttet etter smellte Frantzen til med et nytt stolpeskudd, og Herd var nok mest fornøgd med 0-0 til pausen.

Etter 6 minutter ut i den andre omgangen var det klart for Bergsøyledelse. Knut Teige oppfattet en liten Herdmiss, og innlegget fra dølinja møtte Sveinung Frøystad kontant. Med Knut Teige i kjempeslag fortsatte Bergsøy å presse på, og etter et Frøystad innleg var Teige der med pannebrasken til 2-0. Herd kom mer med i spillet etterhvert, men Johs Nørvåg viste fram si klasse. Tor Hestholm hadde et nydelig nikk mot målet, som Nørvåg måtte forhindre, og senere måtte han stoppe et knallhardt langskudd. Knut Istad var den beste hos Herd, på Bergsøy var Knut Igesund og Knut Teige de beste.