Åsmund Godø, Valder

Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Ørsta sjokkopnet mot Bergsøy i Ørsta igår. Allereie etter fire minutter ledet Ørsta med 2-0. LAget gikk faktisk direkte fra avspark til scoring. Det var Jens Dankertsen som fikk et overlegg fra Erik Brautaset og sette ballen kontant i mål. Den andre scoringa var ei rein gavepakke. En bergsøybeck headdet tilbake til Nørvåg, som ikkje fekk ballen under kontroll. Stein Aam var påpasselig framme og netta til 2-0. Dette målet må nok Nørvåg ta på sin kappe. Men Bergsøy gav ikkje opp og kjempet godt. Imidlertid var det Ørsta som økte til 3-0. 26.minutter var gått da Stein Aam møtte et overlegg fra Jens Dankertsen med pannebrasken, og ballen fauk i nota. Det var ingen tvil om at Ørsta var det beste laget før pause, men 3-0 var i det meste laget. Bergsøy hadde også nokre tilbud. Nærmest var Knut Teige som kom seg forbi ørstaforsvaret, men skuddet gikk utenfor. Ørsta var nære på å øke sin ledelse allereie etter noen minutter etter pausen da Erik Brautaset gikk forbi et passivt bergsøyforsvar, men skuddet gikk utenfor. Like etter var Jack Pettersen nære fra frispark, men keeperen fekk slått den til corner. Fem minutter før slutt så var alt avgjort. Kjell Dankertsen fastsatte sluttresultatet til 4-0. Han driblet av keeper etter å ha først rundet et par bergsøyforsvarere. Bergsøylaget virket tafatte dene gangen. I angrepet var Knut Teige en enslig svale. Bjørn Myklebust gjorde nokre fikse ting, men hadde en tendens til å føre ballen for lenge. Knut Igesund var god som midtstopper og Jack Pettersen best av de på midtbanen. Bergsøy er i likhet med Ørsta best på heimbane hittil i sesongen.