Godt kjempet mot Rosenborg


Bergsøy - Rosenborg 1-3 (1-3)
; Asbjørn Myklebust
: Arne Thrana,Rival..
1500 tillskuere på Bergsøy Stadion.
SA-reportere; Einar Lindbæk, Harald Thorset og Per Ståle Bugjerde
Bytter; Knut Igesund 45 minutt for Kjell Rønnestad
Jack Pettersen 6 minutt for Trond Paulsen.

Bergsøy fekk en dårlig start mot Rbk då dei fekk et sjølvmål imot alt etter 2 minutt heime på Bergsøy Stadion. Det var Jørgen Sørlie som la inn ein ufarlig ball som en nærvøs forsvarer var uheldig å skaut oppi eigen vinkel. Hovedserie toeren kom igjen i forrykende tempo, og i den første tredjeparten av omgangen var heimeforsvaret ofte på gyngende grunn. Men etter hvert kom vi litt mer med i spelet.


(Bildet: Lagbilde)


Fred Frantsen var ofte med i forarbeida. Men då Bergsøy hadde starta å spele bedre så kom "trollungane" opp på kontra; Dårlig markering bak hos Bergsøy og et innlegg ekspedert av Viggo Sandmoen. Det hadde da gått 31 minutt. Fred Frantsen driblet seg så til dølijen minuttet senere, og Asbjørn Myklebust scoret på pasningen (bildet over). Det var då liv i publikum, men det varte i ti minutter. Jørgen Sørlie mottok ei pasning frå høgre signert Svend Didrichsen- og plasserte i hjørnet. Bergsøy keeperen var dekt og kunne gjere lite ved dette høvet. Ingenting å si på pauseresultatet.

Anført av innbytter Knut Igesund leverte heimeforsvaret bedre og roligere spill etter pause. Vanskelig å si om det var fordi at RBK slappet mer av eller om det var Bergsøy som fikk mer fasong på spillet. Men Bergsøy skapte iallfall flere store sjanser. Fem minutt etter pausen reddet Svein Grøndalen på streken etter at Asbjørn Myklebust hadde heddet over keeperen. Like etter heddet han etter corner, og keeper måtte strekke seg i full lengde. Senere var Myklebust frampå igjen, denne gangen alene med keeper, med mål ble det ikke.


(Bildet: Asbjørn Myklebust)


Det var en kamp karakterisert av vekslende spill, og Bergsøy gikk ned med flagget til topps. Brødrene Kjartan og Trond Paulsen gjorde en solid jobb på midtbanen. Fred og Asbjørn gjorde sine saker bra på topp. Og midtbanen ble styrket da Bård Ottesen ble flyttet fram mens Knut Igesund kom inn bake.


(Bildet: Lagbilde)


Rosenborgs beste var venstre-back Tor Robert Johansen. Offensiv samtidig som han stoppet godt. Steinar Nilsen var god og teknisk, og Viggo Sandmoen var best av angriperne.Kampreferat

Kampreferat info

★
Kampreferat som inneholder bilder

☆
Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::