Knuste Tromsø etter Paulsen hattrick

Bergsøy - Tromsø 4-1 (0-1)

: Knut Igesund, Trond Paulsen 3
: Per Berge fra Goma
:
:

600 tillskuere såg kampen denne dagen 9.august 1981.

Bergsøy har fått en ny sjanse til å berge plassen i 2.divisjon. Fire mål har laget aldri scoret før i 2.divisjon, og det er verdt å merke seg at Bergsøy har scoret 6 på de to siste høstkampene hjemme mot Steinkjær og Tromsø.

Tromsø mente nok dei hadde full kontroll i løpet av den første omgangen, og dei hadde også ledelsen ved halvtid. Tromsø tok ledelsen etter ti minutter da laget fikk frispark på hjørnet av 16-meteren. Einar Walsøe var høgt oppe og headdet ballen i mål. Så mange flere store sjanser var der ikke, men endel halvsjanser var det. Den andre omgangen var en helt annen kamp, og resultatet førte Tromsø ned i nedrykksgjørma. Bortelaget kommenterte også banen som like stort mareritt som 2.omgangen, et myrområde mer enn en fotballbane etter all nedbøren på sunnmøre ble det sagt."Tre mål i løpet av en kamp? Det har jeg vel ikke maktet siden jeg spillte på småguttelaget. Har aldri oppleved noe lignende i A-sammenheng", sa Bergsøys jubelgutt Trond Paulsen.

Verkstedsarbeideren i Fosnavåg har en helt egen evne til å finne skuddstyrken på høstparten. Ifjor husker vi scoringen mot Tornado.
-"Nå sej jeg det ikke som en umulig oppgave å ta poeng borte mot Glimt neste helg", fortsatte Paulsen.

Bare fire minutter etter pause scoret han utligningsmålet med et hardt lureskudd fra 16-meter. Deto siste scoringene kom i slutten av kampen (85. og 87.minutt), 3-1 på et lignende skudd som 1-1 målet, og 4-1 på et knallhardt skudd fra 7-8 meter etter innlegg av Jarle Myking.
Midt i omgangen , i det 64.minutt, scoret Knut Igesund på en hedding. Hans første scoring iår.
"Jeg angrep ballen med hodet og fikk en støvel i ansiktet idet jeg headet. Bortsett fra et skrubbsår er alt iorden med meg."sa Igesund etter kampen.

Tromsø stilte med følgende lag: Roald Jan Pedersen, Svein Arne Olsen, Tor Pedersen, Truls Jenssen, Tore Nilsen, Trond Steinar Albertsen, Sigurd Dale, Jan Ivar Jensen, Per Mathias Høgmo, Trond Gunnar Nilsen, Einar Walsøe

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::