BIL's Beste; Henning Solem

Vedlegg til kampen

Avisutklipp

Kampreferat

Bergsøy halte iland en 3-1 seier mot Herd på Herd-grusen fredag kveld, og har med denne 3-poengaren kontakt med teten. Men seieren kom ikkje eter noe imponerande fotball. Laget utnytta enkelt og effektivt mulighetene som bød seg i det vidåpne Herd-forsvaret. Gulik Kjelstadli blei skada etter 10 minutt og måtte ut. Nils Roger Paulsen vart trekt ned som markeringsstopper, og Tony Pettersen vart satt inn på midtbana.

Det var Herd som starta best, og hadde et solid tryk på Bergsøy uten å skape dei heilt store sjansane. I denne perioden var det bra tempo i laget, og de var flinke til å presse motstanderen. Men etter en halvtime virket det som om Herd ble for overmodige, og Tony Pettersen kontret og scoret etter å ha fått ballen på sølvfat fra en Herd forsvarer. Etter dette raknet det fullstendig i Herd-forsvaret. Fem minutter senere var det klart for straffe til Bergsøy etter hands. Endre Tjervåg satte den sikkert i mål. Herd hadde to kjempemuligheter til å redusere før pause, men udyktighet i avsluttningane gjorde at Bergsøy ledet med to mål.

Herd begynte 2.omgang friskt, og laget fikk den tidlige reduseringen de trengte. Det var Svein Drabløs som var sistemann på ballen etter corner. Laget fortsatte å presse Bergsøy en kort periode, men de falt sammen - og resten av omgangen ble rotette av begge lag. Mye av omgangen ble skjemmet av mye roping og knuffing fra begge lags spillere. det 62.minuttet scoret Trond PAulsen det siste målet i kampen, da han stakk igjennom forsvaret. Henning Solem var også igjennom rett etter, men ble felt av Jan Erik Ostnes som fekk det røde kortet av dommeren. Etter dette hadde Bergsøy full kontroll, og kunne vunne mer. Lennart i målet spelte en bra kamp, og særlig var han flink å bokse ut farlege cornere.