Bergsøy - Vigra 2-0 (1-0)

Jarl Åge "Flis" Vågsholm og Nils Roger Paulsen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Sumpen
Vigra har virkelig møtt veggen etter sin imponerande innledning på sesongen. I går kom den femte kampen på rad uten seier, og Vigra kan ikke klage på resultatet. Heimelaget viste endelig skikkelig innsats, og klarte også å holde nullen bakover. Bergsøy hadde et tak spillemessigt, og Jarl Åge satte inn 1-0 rett før pause etter et fint angrep trukket opp på sida. Tre ganger vile Vigra ha straffespark, men kun den ene gangen luktet det virkelig straffe. Innbytter Nils Roger Paulsen avgjorde kampen 19 minutter før slutt, i en situasjon som luktet offside.

Vestlandsnytt;
Keeper Per Gunnar Djupvik kom sterkt igjen etter den svake kampen mot Fjørtoft. Elles fungerer midtstopper-samarbeidet mellom Endre Tjervåg og Tobben Leikanger. Årets funn, Rune Frantsen spelte nok en solid kamp på høgre back. Elles er det gledelig at unge Jarl Åge Wågsholm ser ut til å ha funne seg til rette, og er en typisk goal getter, og scåret også sitt første mål i A-sammengeheng.