Endre Tjervåg, Lars Ove Almestad, Nils Roger Paulsen

; Nils Christian Nørvåg

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Fakta;
Tittan måtte stå over, Geir på tur til England og Rune var kneskada. Andre som var borte; Osnes, Røsaak, Karlsen, Skogen, Rødskar, Digernes, Slettestøl. Lars Ove scoret årets mål. Nils Christian fikk sin deby på A-laget.

Vestlandsnytt;
Lars Ove Almestad fikk en fin pasning fra Arild Kvalsund, forserte tre-fire meter og knallet av fra 25-30 meter. Stjernetreff. Ballen føk som et prosjektil klint i vinkelen. 3-3 var et rettferdig resultat. På Bergsøy leverte Per Gunnar Djupvk en god kamp i målet. Endre tjervåg var god i midtforsvaret. Pluss også til Rony Pål Kvalsvik på høgrebacken. Nils Christian Nørvåg fekk sin deby på A-laget og har tydeligvis også talent med fotballstøvlar i tillegg til å spele handball.

Bergsøy fekk en fin start og leda 2-0 etter 20 minutts spel. Første scoringa var en retur etter corner som Endre Tjervåg satte inn. Deretter kom scoringen av Lars Ove Almestad som trulig må være med i konkurransen om årets mål på landsbasis. Etter dette gav Bergsøy fra seg initiativet, og heimelaget fekk to raske mål mot slutten av omgangen. Andre omgang var prega av Nærduelar og lite konstruktivt spel fra begge lag. Heimelaget gikk op til 3-2 før Nils Roger Paulsen utligna til 3-3 etter klabb og babb i feltet. Et rettferdig resultat. På Bergsøy leverte Per Gunnar Djupvik en god kamp, Endre Tjervåg var krumtoppen i forsvar, pluss til Ronny Pål Kvalsvik på høgrebacken. Lars Ove Almestad og Arild Kvalsund var også gode.