Kenneth Pettersen & Lars Ove Almestad

Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Endelig kan Bergsøy puste letta ut. Etter en dramatisk og ulifdelig spanande kamp mot Herd greidde BErgsøy å utligne Herd si 2-1 leiing langt ut i 2.omgang, og med 2-2 sikra Bergsøy kontrakta med eit naudskrik. Dermed må Herd ut i kvalifisering mot Blindheim for å unngå nedrykk.

Den avgjerande kampen vart som venta ei tøff batalje prega av stor innsats og lite konstruktivt spel. Så dømte også dommar Fred Øie 4 raude kort, to til kvart lag. Herd fekk en god start med 1-0 etter 5.minutter direkte fra corner. Men Bergsøy kom tilbake og pressa Herd bakover. Bergsøy hade i denne perioden 8-9 cornere uten å lykkast. Det måtte et straffespark til for å utligne. Lars Ove Almestad ble nedriven i feltet, og Tony Pettersen scora sikkert. Herd kunne være best fornødt med 1-1 til pause.

2.omagang starta dramatisk, då begge lag fekk utvist en spelar. BIL-backen Kenneth Pettersen vart stygt sparka ned av en Herd Spelar. Kenneth svarde med å sende av gårde et spark i låret på samme spelaren - og begge blei korrekt utvist. Dette var opptakta til en dramatisk og innhaldsrik omgang. Midtveis i omgangen fekk Herd sjansen dei hadde venta på. Den overvektige spissen Jon Erik Vadset fekk et fint gjennomspel og scåra til 2-1 for Herd. Trass i kladdusjen kom Bergsøy tilbake, og det var stor jubel da Tony Pettersen headda inn 2-2 etter et overlegg fra høgre. Like etter blei Herd veteranen Sindre Holan utvist. Deretter blei Lars Ove Almestad utvist etter ei tvilsom takling. Lars Ove hadde gult kort fra før. Herd pressa hardt mot slutten, men BIL rei av stormen. Endre Tjervåg får bestemansprisen. Pluss også til Lars Ove Almestad som la ned et kjempearbeid, og Tony Pettersen som scåra dei viktige måla.

Bergsøy må no sette seg ned og analysere årets skuffende sesong. Lagets prestasjoner har svingt totalt, fra det tilfredsstillende til det elendige. For å kome vidare må styret, spelarar og trenar sette seg ned i feleskap og legge slagplanen til neste sesong.