Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Sumpen;
VRF låg sist på tabellen når laget reiste til Fosnavåg for å møte en av opprykksfavorittene. Det kom som en stor overraskelse at Bergsøy ble beseiret 3-2. Ole Jakob Bonesmo scoret alle tre målene for VRF.

Fakta;
Arild Kvalsund hadde et dårlig tilbakelegg i starten som førte til baklengs, mens Peggy burde ta mål nr 2 på si kappe. Lars og Nils fikk gult kort, og Nils må stå over neste kamp.

Vestlandsnytt;
Bergsøy opna friskt og presterte sjanseskapande spel den første halvdelen av kampen. Det var utenkelig at det skulle ende i anna enn full pott i denne kampen. Dette til tross for at VRF leia 1-0 alt etter tre minutt. Ole Jakob Bonesmo scora det første målet i kmapen. LArs Ove Almestad blei så felt inanfr 16-meteren og Tonny Pettersen scåra til 1-1 etter 25.minutt. Ole Jakob satte inn sitt ande for dagen til 2-1 rett før pause. Spelet vart desverre litt mer fantasilaust etter sidebytte. Rutinerte og litt overvektige Bonesmo scåra sitt tredje for dagen, og det blei stille på tribunen. Likevel fekk vi nytt håp da Arild Kvalsund reduserte til 2-3 10 minutt før full tid etter flott gjennomspel av Tony Pettersen. Like etter vart Bergsøy snytt for ei klar straffe. Tony Pettersen blei meia ned av VRF-keeper Alnes. Dei fleste var under pari i denne kampen, men likevel gir vi et pluss til midtstopper Tobben Leikanger, Kenneth Pettersen og Arild Kvalsund. Frammover på bana var Lars Ove Almestad igjen den friskaste.