Avisutklipp

Vestlandsnytt

Pravda

(29/6-96) Pravda;
Dette var kampen vi fikk målene vi fortente. Men vi slapp in 2. Arild scoret i det 14.minuttet, og vi hadde føringen. Et innlegg kom fra dølinjen og Arild satte ballen i nettet. Men det ble utligning til 1-1 etter halvtimen. 2-1 kom nok engang ved Arild. Slet seg fri på 16-meteren, gikk til straffemerket, og en suser imål. 2-1 til pause. Langevåg hadde nyttet pausen godt. Hvilt ut. De presset på, og ville ta oss igjen. Så sprang Geir. Løp og løp. De andre så på. Han ble felt. Tonny er sikker på straffe. 3-1.
Nå følte BIL seg trygge. Men Langevåg presset. Ny spenning kom ved 3-2. Lasse kom inn. Viste styrke. Slet seg fri på høgresiden. Fra langt og skrått hold gikk skuddet mot bortre stolpe. 4-2.
Det gjennsto 25 minutt. Frank og Flis kom inn med friske takter. Jarl svirret rundt som en levende ånd. Frank på høgresiden arbeidet ernergisk og effektivt. Geir var som vanlig vår sentrale spiller. Behersker store områder. Blir ikke trett. Elles har vi Arve med sitt hode. Stabilt lag. Tom kan velge og vrake.

Laget; Trond Bø, Arild Kvalsund, Arve Leine, Tonny Pettersen, Rune Frantsen, Geir Sandnes, Torbjørn Leikanger, Preben Hestad.. (Ikkje full oversikt).