Kampreferat 1996:

Grei seier over Valder

Bergsøy - Valder 4-0 (2-0)

1-0 Jarl Åge Vågsholm (5), 2-0 Arthur Solvåg (43), 3-0 Vegard Fiksdal (53), 4-0 Tony Pettersen (straffe, 74).

17.08.1996
Bergsøy stadion

Geir Sandnes og Arthur Solvåg

Oddbjorn Aam

Spelarpoeng: 3 Trond Boe. 2 Geir Sandnes, 1 Arve Leine, alle Bergsøy.

Bilde

Bilde

Pravda

(17/8-96) Pravda;
En spennende kamp med mange mål. Et halvt minutt da Valder var igjennom. Bøe reddet. Valder presset i starten. Men så etter 5 minutt; BIL angriper på sin venstreside. Vegard får ballen. Passerer sin oppasser. Ser Flis stå å vente på innlegg i givakt. Det får han i knehøyde. Tar ballen rolig ned. "Høyre om". Smeler til med venstrefoten på millitær vis. Rak rygg og rett imål. Nå presser BIL. 7.minutt; godt skudd av Arild. 13.minutt; Solidt skudd av Rune.
Så redder Trond Bøe alene igjen. Arthur skøt så imål i det 43.minutt.
2.omgang; Valder åpnet atter best. 1 stor sjanse med kjempeskudd. Trond redder. Et nytt skudd går utenfor. Vegard fikk så et mål. Det kom etter et innlegg fra Arild.Tonny sørget for mål på straffe senere. Valder klarte utrulig nok ikke å score. Bøe var god å ha. Arve reddet også på strek.

Vestlandsnytt;
Banens beste var nok engang Geir Sandnes. Han er for tida i kalasform. Med sin løpsstyrke teknikk og overblikk er han en konstant trussel for motstanderne. Pluss også for Arthur Solvåg og keeper Trond Bø.

Laget; Trond Bøe, Arve Leine, Tony Petteresen, Jarl Åge Wågsholm, Vegard Fiksdal, Arthur Solvåg, Geir Sandnes, Arild Kvalsund, (Ikkje fulle oversikt).