Volda - Bergsøy 1-1 (0-1)

Rune Frantzen

: 3; Geir Sandnes, 1; Arve Leine

Pravda

Dette var kampen mot Volda i Volda. Flott stadion. Resultat 1-1. Sett på bakgrunn at dette var mot suveren topp gjorde BIL en sterk innsats. Volda startet best, men du verden. Bil kom straks til hektene og dominerte resten av 1.omgang.
I det 31,minutet scoret Rune til 1-0. Dette etter 4 trekk som skjedde sik;
Geir og Vegard løp side om side på venstrekanten. Den ene med ballen, den andre følte etter. Når forsvareren kom puttet han ballen til den andre. Slik holdt de på til de nærmet dødlinjen. Geir så Preben i fin posisjon. La hardt inn, preben to imot. Han så Rune i en bedre posisjon. Og denne gullgutten stusset ikke. Knallet ballen imål.
(Bildet; Rune Rotevatn og Rune Frantsen)

2.omgang; Atter startet Volda forrykende. Bare sekunder var gått da stillingen ble 1-1. Jeg så det ikke. Skulle sette stolen på plass da brølet kom. Det var et flott mål vil jeg tro. Og Volda fortsatte. Nå var de mer aggressive. Men hva gjør vel det når Bøe er islag?. Arve skallet så i stanga. Preben hadde BILs største sjanse. Dømt offside. Volda vann sjansestatistiken 6-3. Men Bergsøy var nærmest seieren da Preben Hestad fikk et tvilsomt annulert mål mot slutten.

Laget; Trond Bøe, Arve Leine, Geir Sandnes, Rune Frantsen, Preben Hestad, Frank K Skorpen, Lars ove Almestad, Ronny Pål Kvalsvik, Arthur Solvåg, Lasse Myrhol, Vegard Fiksdal.