Bilde

Bilde

Pravda

(01/6-96) Pravda;
Mot Vrf gikk det rikig bra. Sur medvind hjalp ikke BIL. Men i 2.omgang i sterk motvind gikk det som smurt.
Laget slo til. Viste aggressivitet. Vrf startet best og viste gode takter. 1-o til Vrf kom på straffe etter møljespel. Men mot slutten tok vi over. Geir scoret i det 44.minuttet. 1-1 til pause.
Og vi fortsatte der vi slapp mot topplaget Vrf. Insatsen gav resultatet. Straks den opphører er det fare på ferde. 2.minuttet er det Rune som ikke gir opp. Han rekker ballen og slår en flat ball til Arild. Tre meters hold til 2-1. Vrf scoret til 2-2. Riktigt fint angrep der BIL-spillerne ikka var borti ballen. Men så kom jubelen. Arthur fikk ballen på kanten av 16-meteren. Han behandlet den godt. Ballen føk i nettet. Nå begynte spenningen. Vrf var aggresive. En fikk gult kort. Soursa. Treneren kommanderte alle i angrep. Geir kunne kontre. Ble felt av bakerste mann som fikk rødt kort. For BIL ville det vere bedre å få et mål.
Det endte 3-2.
Geir kom rett fra London. Passerte tollen full av tollfri kondisjon. Hadde sin stil i orden. Det minner sterkt om Knut Teige fra hans glansdager. Keeper Bø var en sikker skanse. Forsvaret var gode. Rune var på høgget. Har krefter. Arthur og Nils slet iherdig på midtbanen. Fortsett slik gutter.

Desse var med; Bø, Tonny,Arve, Lars, Lasse, Rune, Arthur, Ronny, Arild, Nils, Geir.
Bytte; Frank for Geir, Preben for Arild.