150 tillskuere

: 3 Arve Helsem Leine.

Sunnmørsposten

Vestlandsnytt

Første omgang var stort sett jamnspelt. Men Langevåg scoret først ved Roy Magne Sunde i det 20.minutt, før Frank utlignet rett etter i det 26.minuttet. Før det nesten var deja-vu i det 40. og 42.minuttet når Frank måtte utligne nok ein gong, denne gangen på straffe. Men så vart det slutt på utligningen når Andre Fylling økte til 3-2, før dei fastsatte til 4-2 ett minutt på overtid.

-"Det vart en jamn og tett kamp der langevåg etter kvart vann duellane. Med litt flaks kunne vi holdt inn til uavgjort, men totalt sett er det greit at Langevåg vinner"

(Jørn Magnussen)

Vestlandsnytt;
Hos Bergsøy klarte keeper Knut Erik Håheim seg godt, bortsett fra missen ved utboksinga på Langevågs første mål. I forsvaret ruva nok engang Arve Leine som utgjorde duo ilag med ungguten Pål Andre Nerland. Radarparet Roy Igesund og Frank Sverre Skorpen var en konstant trussel på topp, men fikk denne gangen for lite støtte fra midtbanen.

Laget; Knut Erik Håheim, Tommy Ingebrigtsen, Pål Andre Nerland, Arve Leine, Martin Molnberg, Børge Remøy, Marvin Kopperstad, Christoffer D Nilsen, Per Ståle Nykrem, Roy Igesund, Frank Sverre K Skorpen.
Innbytte; Karl Bjarte Vike og Anders Per Wågsholm.