Bergsøy kjempar seg vidare til nok ein siger

Brattvåg - Bergsøy 1-2 (0-2)

Frank Sverre Skorpen (str), Roy Igesund

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Vått, kaldt og en god del vind. Men etter kvart kom vi igong og skapte en del. Men det befriande kom når en Brattvågspelar handsa i ligande stilling, og dermed kunne Frank Sverre Skorpen sette oss i føringa. Og utenom et bra skudd av Myklebust som Martin Løseth redda mesterlig, så følte vi at vi hadde kontroll. For snart var vi oppe i 2-0. Steffen Kvalsund hadde ballen, Roy Igesund var på fint løp. Stikkaren blei perfekt med utsida av venstrefoten, og dermed fullførte Roy et perfekt trekk med å runde keeper og trille ballen imål. 2-0 til pause.

Men det kunne vore mer. Frank Sverre hadde to sjansar som fort kunne blitt mål. Den andre på en retur av ei kanon av et skudd frå Christoffer Nilsen. Vi va fornøgde i pausa. Vi hadde kontrollen også i starten av den andre omgangen. Det vil seie heilt til en innlegg gjekk imål på ronaldinho vis i lengste hjørnet, og dermed kom Brattvåg inni kampen igjen. Men dei fekk bære en sjanse til utligning. Og den tok dei ikkje. Dermed vann vi tilslutt 2-1 borte mot Brattvåg. Vi burde scåra fleire mål i 2.omg med dei store romma som kom, men vi hadde ikkje gode nok avsluttningar. Største sjansen hadde Roy Igesund, men alt i alt var han Bergsøys beste denne gangen med veldi bra press på topp. Frank Sverre var god i 1.omg, men forsvann i 2.omg. Elles hadde vi ganske bra kontroll bakover. Lars Conradi Andersen hadde en rar manøver, og Martin Løseth fekk et baklengs igjen, dermed starta det å bli ei stund sidan vi holdt nullen bakover. Men kven bryr sej om det når vi vinn 14 av 17 ubeseira kampa?