Øyvind Kringstad

76 tillskuere

Vestlandsnytt

Avisutklipp/Sunnmørsposten

Vi var fornøgde med trekningen ettersom vi følte Ha/No var en godt overkomelig motstand, og hadde nesten starta å tenke på kven vi skulle få i neste runde. Det straffa sej. Ikkje det at Ha/No var så utrulig meir tekniske, aggresive eller hadde ballen meir, for Bergsøy hadde sikkert 70% av spelet. Men Ha/No hadde 100% uttelling på sjansane, mens Bergsøy skussla vekk dei sjansane dei fekk.

Bergsøy kom godt igang med spelet, men Ha/no fikk det første målet. Kristian på backen feilberegna ballen og Ha/No angriparen scoret via keeper Knut Erik Håheim. Etter målet kom Bergsøy i angrep fleire ganger. Frank Sverre slo Steffen gjennom to ganger, men venstrevingen har ikkje skuddfoten på samme innstillingen som ifjor.

Elles så sleit heimelaget med å kome til klare sjanser stort sett gjenom heile kampen. Mange cornere og frispark, men Bergsøy ser ut til å mangle måter å få omsette døballvariantane til scoringer. Ha/No scoret så ett mål til før pause etter en slags lobb over Knut, og dermed fikk Bergsøy en tøff oppgave foran 2.omgang.

Bergsøy styrte spelet. Det var ikkje mange gangane at Ha/No kom over midtbanen med ballen i beina. Men tiltross for at Bergsøy hadde ballen ofte i beina, så kom heller ikkje dei så altfor ofte innanfor 16-meteren til Ha/No. Steffen hadde et skudd som keeper slengte seg og slo til corner, men elles så gikk dei fleste skudd til side for mål eller trillande til keeper. Idet Ha/No scoret til 3-0 på et flott skudd, så var nok kampen avgjort. Ha/No hadde scoret 3 mål på 3 sjanser.

Laget;Knut Erik Håheim (Kim Vågeskar 45.min), Knut Peter Sævik, Lars Conradi Andersen, Arve Leine, Kristian Waage, Steffen Kvalsund, Martin Molnberg (Tommy Sævik) , Karl Bjarte Vike, Christoffer D Nilsen, Frank Sverre K Skorpen, Mons Arne Kvalsvik (Arild Kvalsund).