96 betalande tillskuerar

: 2; Vegard Sævik, 1; Anders Vaagen. : Karl Bjarte Vike.

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

-"3 poeng var det viktigste for oss, men det satt langt inne. Det var en slitekamp". Sa Lars Ove Almestad.

-"Den første omgangen var sløv, Godøy scora på sin einaste sjanse mens Christoffer var den som kom nærmast for Bergsøy. Etter 1-1 målet i andre omgang satte Bergsøy opp tempoet og vann tilslutt fortent. Godøy låg langt tilbake og gjorde jobben vanskelig." Sa Arvid Kvalsund. -"Spessielt før pause var det for dårlig pasningsspill og for lite fart frammover. Det kjem seg litt i andre omgang og poenga er viktige å ha med seg tilslutt."Sa matchvinner Anders Vaagen.

-"Ein dårlig første omgang av oss, og det hadde muligens litt å gjere med måten Godøy pressar oss på. I dei siste 45 minutta er spelet vårt langt bedre, og vi skaper såpass med sjanser at vi kan seie Bergsøy vinn fortent." Sa målscårar Jarl Åge Wågsholm. Bergsøy tok tre viktige poeng i kampen mot Godøy, og avanserte dermed tre plassar oppover på tabellen. Bergsøy passerte i tillegg til Godøy også Spjelkavik og Sykkylven. Positivt med tanke på å halde seg i divisjonen var det også at Hareid slo Ørsta på bortebane, dermed er Bergsøy trygt plassert midt på en jamn tabell. For første gang iår har Bergsøy vunne to kampar på rad. Etter en rotette første omgang spelte Bergsøy akkurat godt nok i andre omgang til å vinne 2-1 mot et middels Godøy-lag. Sigeren sat langt inne, og to utsøkte mål av Jarl Åge Wågsholm og Anders Vaagen var det som ordna tre poeng. Karl Bjarte Vike måtte forlate banen etter en vridning i kneet. Karl Bjarte har også før iår vore plaga med dette problemet. Bergsøy eig ballen mest i dei første 20 minutta av kampen mot Godøy. Men Bergsøyspelarane møter et lag med elleve engasjerte og fysiske spelarar uten synlige svakheter, men på samme tid uten store spisskompetansar. Anders Vaagen fyrer av et skudd som keeper fistar til corner etter 19 minutt. Corneren vert det ingenting ut av, men Bergsøy har en ny stor sjanse ved Frank K Skorpen fem minutt seinare. Målvakta til Godøy er raskt ute og stoppar forsøket på en god måte. Ein arbeidsom Christoffer Nilsen avslutter med en markkryper da knappe halvtimen er spelt, men BIL kjem ikje fram til mange klare tilbod. Dei siste 20 minutta av den første omgangen er nærmast blotta for Bergsøysjasar. I staden er det Eldar Godø som etter 33 minutt effektivt kan breiside ballen til side for Kim Vågeskar fra ca 12 meter. 1-0 til Godøy til pausen. Der var endel å rette opp i under den første omgangen, men Bergsøy kom sterkere etter pausen. -"Eg ville ikkje at vi skulle setje inn altfor høgt press i starten av kampen, men vi var svært ujamne i den første omgangen. I pausen sa eg at eg ikke ville sjå at spelarane hang med hovudet sjølv om vi ligg under 0-1. Gutane fekk opp humøret og var langt bedre etter kvilepausen." Sa trener Tom Beddari.

Bergsøy kjem heilt klart sterkare etter nokre alvorsord i felleskap, og laget skaper dei fleste og beste avluttningane mot mål. Frank K Skorpen er nære utligning på ei headding før Per Ståle og Skorpen kombinerer vakert på høgre. Per Ståle Nykrem sender presist inn til Jarl Åge Wågsholm som på volley dunkar knallhardt ballen inn til 1-1 etter en times spel. Bergsøy blei bedre utover i kampen, og Godøy blei mer og mer frustrerte. Daniel vartdal blei også utvist for Godøy, mens fleire fekk gule kort for munnbruk. Anders Vaagen fekk også gult kort, sitt andre for sesongen. Den siste halvtimen av kampen får Godøy to brukbare sjanser. Men Jarl Åge Wågsholm si headding fra seks meter og Christoffer Nilsen sitt gode skot som endar i stolperota er mykje nærare det essensielle mål nummer to som trengs for å sikre poenga. Bergsøy prøver seg frammover, slit vidare i kmapen og gir ikkje opp. Løna for all innsatsen kjem tilslutt gjennom Anders Vaagen sitt viktige 2-1 mål. Han driblar seg gjennom forsvaret på beste Vagen-vis og set ballen i det lengste hjørnet.

Kim Vågeskar gjorde sin debut i bergsøytrøya for året, Knut Erik Håheim trakka kraftig over i bortekampen mot Hareid og var ikkje speleklar. Karl Bjarte Vike og Steffen Kvalsund kjende på sjukdommar foran kampen, men Karl Bjarte kunne likevel spele. Og KB spelte godt i forsvaret før han måtte ut med vridning i kneet. Målscårarane Jarl Åge Wågsholm og Anders Vaagen hadde grunn til å feire etter å ha sikra tre viktige poeng til Bergsøy.

Laget; Kim Vågeskar, Vegard Sævik, Mons Arne Kvalsvik, Karl Bjarte Vike, Rune Frantsen, Frank Sverre Skorpen, Johnny Moltubakk, Jarl Åge Vågsholm, Per Ståle Nykrem og Anders Vaagen.