2-1 over Flø på Høddvoll KGB

Flø - Bergsøy 1-2 (1-2)

: Steffen Kvalsund, Marius Vangen

Laurdag den 22.mai 2006 på Høddvoll Kunstgras.

Startoppstilling: 4-4-1-1:

Svein Gunnar Frantsen, Bjørnar Gundersen, Øyvind Paulsen, Pål Andre Nerland, Thomas Voldsund, Daniel Schjelderup, Jan Ove Hansen, Håvard Notøy, Steffen Kvalsund, Roy Igesund, Marius Vangen Kvalsvik

Reserver: Dag Hugo Aspheim, Øystein Pettersen, Daniel Hatløy, Franz Frantsen, Alexander Nerland, Vidar Remøy

Bergsøy`s 4 kamp var denne gang mot Flø IL på kunstgraset på Høddvoll stadion. Kampen startet friskt og begge lag hadde store sjanser til å sette inn de første målet. Bergsøy hadde store rom å spille på, spesielt hadde Steffen mye plass på sin side. Noe vi burde ha brukt mye mer.


(Bildet: Steffen Kvalsund på venstreflanken til Bergsøy.)

Bergsøy skulle få det første målet i kampen, og det kom som følge av ei rask kontring etter at Flø hadde tatt en corner. Ballen endte i returrommet til Steffen Kvalsund som satte fart frammover og sprang tvers igjennom og forbi to Flø-spelarar før han spelte Roy aleine igjennom med keeper. Roy finta ut keeper før han trilla tilbake til Steffen som berre kunne breiside inn 1-0 for blank goal.


(Bildet: Svein Gunnar i aksjon.)

Forsvaret til Bergsøy var nok en gang sikre der bak, og de offensive backene Thomas og Bjørnar kom ofte frem og skapte farlige sjanser til Bergsøy. Svein Gunnar hadde allikevel litt mer å gjøre denne kampen. Og var ofte ute og plukket opp ballen rett foran en Flø angriper. Utligningen kom etter et at Svein Gunnar denne gang nølte med å komme ut, og i stedet rygget og da headet Flø-spilleren over Bergsøy keeperen og han måtte plukke ballen ut av noten for første gang etter Tjørvåg kampen.


(Bildet: Thomas Voldsund spelte på venstrebacken.)

Bergsøy presset etter ei utligning, og den kom etter at Daniel Hatløy hadde et av sine fine drible kunstner på høgre kanten, og enten prøvde han på skudd eller så var de et innlegg. Uansett så fistet keeperen den i stanga, og Marius headet inn 1-2 målet på returen, på et rart akrobatisk sett vel å merke. 1-2 stod de til pause og etter pausen så kom ikke Bergsøy sikkelig med igjen i kampen og Flø presset hardt for nok ei utligning. Men forsvaret og keeperen til Bergsøy stod imot presset. Bergsøy hadde noen få sjanser til å øke ledelsen. Roy hadde et knallhardt skudd i stolperåten og ellers noen farlige cornere, men 1-2 vart sluttresultatet der Bergsøy hanket inn 3 nye poeng.


(Bildet: Vidar Remøy har nettopp mottatt en stikkball frå Steffen Kvalsund.)

Flø stilte med sitt sterkeste mannskap denne sesongen og spilte også veldig fin fotball. Og selv om de ligger med 0 poeng og siste plass, trur jeg ikke de ligger der ved sesongslutt. Må legges til at Bjørnar Gundersen og Marius Vangen Kvalsvik fekk kvart sitt gule kort denne kampen, og at dommeren var god og rettferdig.


(Bildet: Målscårarane Marius Vangen og Steffen Kvalsund etter kampen.)Tekst: Marius vangen.
Litt redigert av Steffen Kvalsund.Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::