Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Clausenenga fekk to viktige poeng på Atlantan stadion i Kristiansund, men det var en tam forestilling der det meste av spillet foregikk på midtbanen. Det var nokså betegnende for kampen at alle målene kan kalles forsvarstabber. Bergsøy åpnet med et visst overtak, men et kontant CFK-forsvar stoppet det som kom. Etterhvert fikk hjemmelaget tak i spelet, og særlig på den høgre siden var det farlig. Etter 15 minutter var det klart for 1-0. Bergsøys Jan Myklebust forsøkte å spille ballen tilbake til keeper Bjørn Prytz, men ballen gikk over han og i eget mål.

Like etterpå var det klart for 2-0. CFK fikk frispark like utenfor 16 meteren, og et godt frispark fra Ole Stavrum gikk rett i stanga. Returen var det Ole Olsen som satte imål. Clausenenga fikk det tredje målet like før pause, og også dette etter en grov forsvarstabbe hos Bergsøy. Prytz mistet et ufarlig tilbakespill og Jan Nerland hadde bare å sette ballen imål.
(Bildet; Laber stemning hos Bergsøy på tribuna)

Andre omgang var slett ikke noe fyrverkeri. Omgangens eneste scåring kom midt i da Knut Teige reduserte etter rot i Clausenenga sitt forsvar. Knut Teige var kanskje Bergsøy sin bestemann denne gang.