NM CUP 1981:

Bergsøy leda 2-0 mot Hødd men tapte 2-4

Bergsøy - Hødd 2-4 (2-1)


Knut Teige, Jarle Myking


Bergsøy Stadion

Rune Hagebakk

Marvin Arnesen fekk sin A-debut.


Kampen


VestlandsnyttCupeventyret til Bergsøy er ute for denne omgang etter at Hødd sikra seg ein fullt fortjent 4-2 siger. Bortsett frå dei første 20 minutta av kampen var det nemlig Hødd som styrte kampen, og det tiltross for at Bergsøy var i 2-0 ledelse alt etter ti minutter. Faktisk var Knut Teige nærme på å øke ledelsen til 3-0 også da han stupte fram på en corner fra Kjell Rønnestad, men etter dette var det slutt.

Det starta nemlig veldig friskt for Bergsøy tiltross for fleire gode spelarar på benken som Øyvind Møller, Trond Paulsen og Fred Frantzen på grunn av den viktige seriekampen mot Nessegutten dagen etter denne cupkampen. Det førte til at Kjell Rønnestad og Svein Arne Møller utgjorde backrekka ilag med Knut Igesund og Asbjørn Myklebust. Kjartan Paulsen var ny på midtbana og Frode Wilhelmsen fekk starte i angrep. Og Frode takka for tilliten da han sende av garde et skot som traff stanga, og Knut Teige var raskt frammpå for å sette inn 1-0. Så var det like etter klart for 2-0 da Jarle Myking satte inn ein lur ball fra Knut Teige.

Men så vakna Hødd. Og Johs Nørvåg fekk snart smake på litt forskjellige utfordringar. Tilslutt var det Jon Åge Sundal som plasserte sitt sudd godt nok til at pauseresultatet blei 2-1 til Bergsøy. Men det varte ikkje lenge etter pause før kampen var snudd til 2-3. Allereie i det første angrepet til Hødd fekk Jan Arild Roppen stå umarkert og sette inn 2-2, mens Jon Åge Sundal sitt innlegg stanga Stig Ulstein inn til Hødd ledelse.

No skal det seiast at Bergsøy vakna litt og ikkje blei heilt overkjørd, og både Frode Wilhelmsen og Jarle Myking hadde sine muligheter til å utlikne. Ivan Myklebust var med på å skape eitt av dei beste Bergsøyangrepa i denne perioden. Så kom tilslutt punkteringa. Sunndal snappa ballen og kom seg forbi Igesund til å sette inn 4-2 i ein situasjon Igesund ville ha frispark.


758 Kampreferat

Kampreferat info


Veldig fyldig kampreferat


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

(Tom)
Lite info i kampreferat

:: HISTORIKK.com ::