Ny Heimeseier

Bergsøy - Åram 2-0 (0-0)

Endre Tjervåg, Nils Roger Paulsen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Bergsøy tok sin andre heimeseier på rad, og denne gangen etter å ha vært det beste laget i 2.omgang.

Dei første 45 minutta var ganske jamne, kvart sitt stangskot blei notert. Ola Per Kragset var farlig frammpå, men Endre Rudolfsen klarte seg godt. Etter pause kom heimelaget meir med. Torjørn Leikanger rista tverrleggeren etter 17 minutt. Like etter kom 1-0 på en stuphedding av Endre Tjervåg. Innlegget kom på et frispark. Seinare skøt samme Endre over fra tre meter, men det skulle ikkje straffe seg. Bergsøy stakk av med 2-0 ett minutt på overtid. Nils Roger Paulsen såg at keeper venta innlegg, og satte så ballen i nettet.

Bildet fra venstre; Ole Per Kragset, Endre Tjervåg, Ansgar Åge Vestnes, Nils Roger Paulsen, Jonny Kragset og BIL-keeper Ronny Osnes.