Kestutis Deueika

Torgeir Halsen

200 tillskuere

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Det var muligheter begge veier i den første omgangen, men keeperane gjorde sitt til at ingen av laga klarte å score. Mest av alt var det mest manglande presisjon og ikkje dei heilt store sjansane heller. Typisk nok var det litt rot over kampens første mål også, som skulle kome etter 46 minutters spel. Bergsøy kom på eit godt angrep og fekk en god skuddmulighet, som mest av alt blei sleiva på tvers av feltet. Keeperen gjorde ei nokså unødvendig returredning som Jose Peralta kunne bukke og takke for. Like foran mål kunne han berre forsiktig putte ballen inn over streken til 1-0. Bergsøy får den neste store sjansen aleine med keeper, men denne gangen var keeperen med på notane og hindra mål med ei beinparade. Derimot var det Skarbøvik som skulle kome tilbake i kampen, og fikk hjelp til dette av Bergsøys Darius Zutautas som var uheldig. Etter innlegg fra sida sleiva han ballen vidare over eigen keeper og inn i nettaket til 1-1. Det bølga litt fram og tilbake, og avgjerdsla skulle vente heilt til det var berre fem minutt igjen. Da var Bergsøy raskt frammpå og snappa ballen foran Skarbøvik forsvaret og fekk sende Peralta igjennom med en stikker. Der viste Peralta at han var ein rolig fisk, og runda keeper før han satte inn den avgjerande 2-1 scoringa til full jubel. Bergsøy var videre til neste runde av NM. Bergsøy laget: