Pijus Marcinkevicius, Roald Andreas Knoph Runde

Vestlandsnytt

Programblad

Programblad

Programblad

I anledning årets siste heimekamp vart det arrangert fotballens dag her på stadion! Då vart det delt ut følgande prisar. Årets Fair Play Jenter 13-16 år: Rebecca Herskedal
Årets Fair Play Gutar 13-16 år: Tarjei Frøystadvåg
Årets Fair Play Junior: Markus Kvalsvik
Årets Supportarar: Kjell Myklebust og Arnulf Haugen
Årets Ildsjeler: Familien Smådal Hide, Ingrid Beate, Tonje, Kristin og Torbjørn Magnus Myklebust sette ballen imål frå kort hald allereie etter 5 minutter til 1-0, og hadde også avsluttninger senere i omgangen til å øke ledelsen. Ved ett høve var det snakk om ein dobbelsjanse for Bergsøy, der først Kristoffer Dalstrøm avslutta på keeper mens Magnus Myklebust satte returen over målet. Roald Runde hadde også ei avsluttning like utanfor mål. Mot slutten av omgangen tok Hødd2 meir over i kampen, men uten å skape dei store sjansane.
(Bilde av Michael Frantsen. Av Runar Olsen i Speakerbuda)

Thomas Sætre Hauge skulle få sin mulighet til å scåre, men satte avsluttninga like over mål. Derimot var det kapteinen Daniel Jøsok Kvalsvik som tok ansvar og headda inn 2-0 etter ein corner. Hødd 2 prøvde å redusere, men avsluttninga gikk like utanfor. Bergsøy fortsatte å presse på med cornerar, og snart var det klart for 3-0 ved Petter Aasen.

(Bilde av Michael Frantsen. Mannskapets maskot Bulle)