Borch Walderhaug

Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Det nederlagsdømte Bergsøylaget overraska positivt i 3.divisjonskampen mot Herd på Aksla Stadion. Tross for den glatte grasbana kjempa spelarane tappert gjennom heile kampen. Det var imidlertid aldri tvil om kvar poenga skulle havne, forskjellen på laga var for stor.

Det gikk 30 minutt før c.f Helge Skulstad scoret 1-0 til Herd. Dette blei også omgangens einaste mål.

Også etter pausen dominerte Herd. Ute på bana gikk ballen 5 og 6 trekk mellom spelarane, men foran mål gikk spelarane med ball så lenge at forsvaret ofte rakk å rydde opp. Indre venstre Trygve Dahl økte til 2-0 etter 70 minutt, og fem minutt før full tid scoret han til 3-0.

På det jevne Herdlaget var sidehalfane dei beste. Bergsøy sitt lag virka ujamnt, men alle kjempa godt og gav seg ikkje. Borch Walderhaug fra Rollon var ein god dommar.