Vedlegg til kampen

Tabell og lag

Vestlandsnytt

Kampreferat

Det var mange spekulasjoner foran kampen mot Rollon der gjestene vann 2-1. En beskylte Petter k pettersen for "Jørumske" diktatornykker da han i en feriebetont UK-forsamling hadde presset frem endel forandringer på laget. Forandringer som blant en stor del av publikum var upopulære. Kjellstadli var på reserveplass og Sigmund Paulsen var kommet inn på back plass. I tillegg spilte Oskar Waage ving.

Vi vil ikke dra noen konklusjoner men kan bare slå fast at Sigmund Paulsen gjorde det skarpt på sin plass, men vi tror nok Waage hadde gjort mer nytte for seg på midtbanen.

Første omgang var nokså jamnspelt, og det ble ikke noe mål ut av spillet. I den andre omgangen glippet Bergsøy sitt forsvar og det ble 0-1 til Rollon. Bergsøy hadde videre flere opplagte sjanser, men det stoppet på 16 meteren og sogar på 5 meteren. Det skulle så komme et nytt mål til Rollon, et mål som den ellers utmerkede keeper Jan Karsten Myrhol kanskje burde tatt.

Det ble etterkvart eit konstant press mot Rollonburet, men det nyttet så lite. Dagens lyspunkt var Kjartan Fagerlund sitt flotte mål etter indirekte frispark fra straffefeltet. Det skortet heller ikkje på sjanser i den siste fasen av spillet, men det er som kjent målene som teller. Utligningen hang i lufta, men den kom aldri.

Dommer Ola Egset fra Volda var kanskje svak i enkelte avgjørelser, men partisk var han ikkje.

Bergsøy ligger nå på nest sisteplass og det spøker om nedrykk. Det er håp om flere poeng frammover, og kommende kamp er mot Stranda.