Huldalen

Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Det blei ein pangstart på kamepen mellom Bergsøy og Ørsta da ytre venstrekant Gunnar Kjelstadli var frampå alt etter 5 minutt og satte inn leiarmål til heimelaget. Han brukar å spele s.h til vanlig, men var lettere skadet og spelte på vingen i denne kampen. Et kvarter senere var samme mann frampå igjen og ordna 2-0.

Før pause hadde Bergsøy taket på spelet, men Ørsta sine angrep var likevel veldig farlige. På eit av desse angrepe scora Eiken eit flott mål, og ti minutt før full tid skøt h.h Rolf Leira et skudd fra 20 meter som gikk i skrå vinkel ret i nettet.

Det var ein morsom første omgang, og etter pausen hadde Bergsøy igjen overtak. Halfane var særlig nyttige. Ørsta mangla spelar Melle, og det hadde nok litt å seie. Teknikken på Ørstaspelarane virka å være bedre enn hos Bergsøy, men innsatsen til heimelaget veide opp og gav eit verdifullt poeng.

Bergsøy sin beste lagdel var halfrekka, Ola Florsvik, Egil Leikanger og Asmund Myklebust. I løparrekka var s. Wickstrøm god, Y.v Kjelstadli var huperfarlig med sitt gode tempo og hadde en god debut i løparrekka.

Ørsta sin beste var i.h Alf Eiken. S.l Hånes var farlig når han kom fri, men blei godt påpassa av Leikanger.