30.08.1969

Robert Iversen

Tabell og lag

Vestlandsnytt

Det ble Bergsøy som sikret seg to verdifulle poeng i 4.divisjonskampen mot Volda. 1-0 ble resultatet i et heller svakt oppgjør. Det var hjemmelaget som kom best igang og hadde et visst overtak i første del av kampen, og det var gått berre 10 minutt da Inge Kvalsvik vippet et innlegg over keeper og imål.

Det såg ut til å gå mot en større Bergsøysiger, men Volda klarte å ri av stormen og flere mål i omgangen ble det ikkje.

I den andre omgangen var det som om kampen snudde seg, og Volda tilrev seg mer initiativet. De siste 25 minuttene presset de Bergsøy heilt på defansiven. Store målsjanser fekk ikkje Volda, men med litt mer effektiv løperrekke kunne dei nok fått det eine poenget som Volda kanskje måtte ha for å kunne overleve i divisjonen.

Hos Volda spelte Norheim i mål en stor kamp godt støttet av en kompakt backrekke. Beste fremmover var ytre venstre Hjelset.

Hos Bergsøy kom backrekka best fra det mens Oskar Waage spelte en god kamp på midtbanen, og i ei svak løperrekke var Kjartan Fagerlund best. Myndig dommer var Robert Iversen.