Avisutklipp

Avisutklipp

Avisutklipp

Avisutklipp

Få hadde nok trudd at Bergsøy skulle klare denne prestasjonen, nemlig å slå serieleiaren Clausenenga på bortebane. Et heimelag som ikkje hadde tapt på 11 kampar før dei møtte Bergsøy. Det var full jubel i Bergsøyleiren da dommaren blåste av kampen, noko som betydde at BIL var på toppen av tabellen for første gang denne sesongen.

Bergsøy spelte ein taktisk godt gjennomført kamp, og sigeren kom etter god laginnsats. Bergsøy demte bra opp alle dei forsøka heimelaget hadde i starten, og gikk på kontringar. Jack Pettersen var nærme å sette inn 1-0 tidlig, men skotet fra 15 meter gikk i stolpen. Omgangen endte uten mål.

Bergsøy tok initiativet heilt ifrå starten av den andre omgangen, og 7 minutter inn i omgangen kom kampens eneste scåring. Jack Pettersen blei fint spelt fri av Fred Frantsen og skar igjennom forsvaret. Jack sette ballen rolig til side for keeper. Heimelaget kom noko meir inn i kampen etter dette, men Bergsøykeeper Nørvåg var opplagt og klar for det som kom. Bergsøy holdt hodet kaldt og rodde iland sigeren, en siger nokon kanskje meinte var den mest overraskande i lagets historie?