Åndalsnes - Bergsøy 1-3 (0-2)

Fred Frantzen 2, Knut Teige

31.08.1975

Utklipp fra album

Det var Bergsøy som tok kommande i den første omgangen, og det var Fred Frantzen og Myklebust som sørget for gjestenes første farlighet. Det tok berre 4 minutt før Frantzen hadde satt fot på ballen etter ein corner, og 1-0 til Bergsøy. Godt spel av Bergsøy gjorde at Knut Teige kunne sette inn 2-0 forbi ein utspelt keeper. Sørheim reduserte til 1-2 sju minuttet etter sidebyttet på dagens fineste skudd, men Bergsøy svarte ved å spele ennå bedre. Idet Teige ble hektet i målfeltet gjorde Fred Frantzen ingen feil på det påfølgende straffesparket og stillingen ble 1-3. Ein ung Bergsøytrio, i midten Johs Nørvåg omringet av to tenåringer. Bjørn Myklebust utvikler seg stadig som vingspiller, mens Eldar Zahl denne gangen var allrounder.