Vedlegg til kampen

Vestlandsnytt

Kampreferat

Årets serieåpning i Fosnavåg ble jevn og langvarig spennande. Spillemessig var det en svak forestilling der vi sjeldent såg spel av godt merke.

Stillinga sto 0-0 et godt stykke ut i tredje tilleggsminutt av 2. omgang, men da kom Asbjørn Myklebust opp og nikket ballen over Rollon-keeperen Endre Storøy.

Før scoringa hadde begge lag spelt seg fram til tre brukbare scoringssjanseruten å lykkes. Rollon sto for den første skikkelige målsjansen idet Vidar Olsen fikk ballen i umarkert posisjon inne i BIL-feltet, men istedenfor å ta ned ballen dundret han i veg på direkten høyt over.

Etter dette første kvarteret tok heimelaget mer over, men spilte seg ikke så ofte fram til gode posisjoner. Første tilbud var heading av Asbjørn Myklebust etter en halvtime. Seinere fikk Øyvind Møller god klem på langskudd, men rett på Storøy.

«Tobben» Eidskrem kom inn på Rollon-laget Eidskrem kom inn på Rollon-laget etter pause, og dette satte mer fart i angrepet. Allerede etter seks min. var han nær scoring da han fikk presist framlegg av broder Geir. Aleine med keeper ble skuddet satt like utenfor. Etter dette hadde så Bergsøy en sterk periode før Rollon igjen kom på offensiven Sjanser var imidlertid mangelvare.

Siste kvarteret var heimelagets, og spesielt i de siste ti minutt var overtaket stort. Etter 37 minutt måtte keeper Storøy strekke seg i heile sin lengde, og vel så det, for å få slått meget godt skudd av Frode Wilhelmsen til corner. Like etter var Olsen nær på å nå Furnes-innlegg på andre siden av banen. Storøy måtte igjen i aksjon på skummel nikk av Asbjørn Myklebust like før ordinær tid var ute.

Tre og et halvt minutt på overtid sendte Kjetil Goksøyr langt frispark inn i feltet, Bergsøy kapteinen nådde høgast, og ballen headet han over keeper og i lengste hjørnet.

Bergsøy spilte denne gangen med et meget ungt mannskap. De måtte unnvære Knut Igesund og Jack Pettersen, dermed var det heile tre juniorer som var i aksjon. Bestemann var Asbjørn Myklebust, bak ham var det jevnt. I forsvar spelte Øyvind Møller, Agnar Vike, Kjetil Goksøyr og Bård Ottesen. Agnar Vike dirigerte godt i forsvaret, vingback Øyvind Møller spelte også en god kamp. På midten sleit brødrene Trond og Kjartan Paulsen meget godt, og Kjartan Paulsen var kampen sett under ett en av dei nyttigste spillerne.

Rollon hadde sin beste spiller i keeper Endre Storøy, mens det også var sterkt spill av alle fire backene. På midtbanen hadde Geir Eidskrem og Frode Ramsvik en god kamp men det ble også litt varierende.

Dommer Gunnar Aakervik dømte Dommer Gunnar Aakervik dømte.