0-1 Ralf Hoseth (6), 0-2 Dagfinn Henriksen (79)

30.06.1979

Best på Bergsøy var Kjetil Goksøyr

Vestlandsnytt

Kristiansund kunne glede seg over både seriesiger og tabelltopp idet kampen endte 2-0 i deira favør i Fosnavåg denne gangen. Lagets beste spelar var Ivar Hunes.

Bergsøy var noko skadeskutt og hadde ikkje med strategane Knut Igesund og Asbjørn Myklebust denne gangen. Dei unge erstattarane hadde mykje innsats, men det var ikkje nok til å stoppe Kristiansund med å vinne 2-0 i en underhaldande kamp.

Bergsøy tok snart tak i kampen etter ei famlande åpning, men Ivar Bunes i bortelagets mål spelte en god kamp. Og snart kom dagens første scoring.

0-1 kom etter at Torkild Brakstad egentlig hadde et skudd, men ballen havna hos Ralf Hoseth som snudde seg rundt og dundra ballen i nettet.

KFK spelte bedre etter pausen, og hadde etterkvart godt tak på Bergsøy. Bortelaget hadde tre kjempesjansar dei første ti minutta av omgangen. Den eine gongen fekk Ralf Hoseth ballen på ein retur men lempa ballen over tverrleggaren idet han egentlig berre kunne skubbe den over streken.

0-2 var noko heldig av Dagfinn Henriksen. Dommaren oversåg at ballen hadde vore ute av spel etter en corner, og Dagfinn hælte ballen imål på en utrulig måte.

Innbytte for Bergsøy var John Johannessen for Martin Pettersen.