Mauseidvåg - Bergsøy 2-1 (0-0)

Torbjørn Leikanger (85)

Vestlandsnytt

Tabell

Da innbyttar Torbjørn Leikanger lobba inn 1-0 da det gjennsto 5 minutter av kampen rekna dei fleste med at Bergsøy skulle ta alle poenga. Men det skjedde ikkje. I løpet av dei tre siste minutta hadde heimelaget snudd kampen opp ned og snudd 0-1 til 2-1. For Bergsøy sin del må dette skuldast ukonsentrert forsvarsspel, og det var ein real kalddusj.

Mauseidvåg var eit innsatsfyllt lag som i den første omgangen klarte å kjempe Bergsøy ut av stilen. Det blei likevel nokre gode sjansar til Bergsøy signert Frode Wilhelmsen og Tony Pettersen, men uten at dei lykkast foran mål. Etter sidebytte tok Bergsøy meir over kampen, og da Torbjørn Leikanger tuppa inn 1-0 virka det vunnet. Slik skulle det altså ikkje gå.

Trond Paulsen spelte nok ein god kamp som sweeper, og Frode Wilhelmsen skapte mykje trøbbel for motstanderens forsvar.