Bergsøy - Vartdal 4-0

Are Blindheim (42), Nils Roger Paulsen (70), Kjartan Paulsen (73), Paul Kurt Nerland (88)

Vestlandsnytt

Tabell

Bergsøy har etter sommerferien slitt med å score mål, men denne gangen løsna det. Frode Wilhelmsen slo til med skikkelig gamle takter, og da kom også mål. Tre minutt før sidebytte storma Frode fram på høgresida, og Are Blindheim ekspederte innlegget vidare i mål. Dei to neste måla kom også på samme måte med forsering på sida og innlegg frå kjappe Wilhelmsen. Det var Nils Roger Paulsen og Kjartan Paulsen som satte inn 2-0 og 3-0. Det siste målet var det Paul Kurt Nerland som satte inn 2 minutt før full tid på straffespark, etter at Frode Wilhelmsen sprang gjennom forsvaret og blei felt.

Bergsøy sin nye keeper Steinar Djupvik klarte seg godt og heldt målet reint. Lars Ove Almestad hadde god kontroll som bakerste mann i forsvaret, mens Frode Wilhelmsen var banens klare ener.