Tirsdagens nyhetsrunde
#
Det er tirsdag, og vi har diverse midtuke nyheter.

Vi tek ei runde med det siste av fotball-aktuelle stoffet. Vi har et nytt kjendisbilde å presantere, og vi legg ut endel av våre kunstgrasbilder i kronologisk rekkefølge.

Mandag (igår) hadde Bergsøy A-lag årets første offisielle fotballtrening, og dermed også lagets første trening under ledelse av Tom Beddari. For spelarar som ikkje var på treninga så er det verdt å legge merke til at en må være ferdig påkledd i garderoba og klar til trening 5 minutt før treninga startar. Igår var det jogging (ca 6 km) frå Huldalen, rundt vatnet, og tilbake. Deretter var det litt firkantøvelse (pasningsskygge), og mest fotballsparking. Treninga blei runda av med springing (drag). Godt å kome igang med det nye fotballåret.

Bergsøy med treningskamp mot Åram? Ifølge Åram si heimeside så skal laga møtast to gongar før seriestart. Vi kan like godt klippe inn teksta frå Åram si heimeside:

-"Bergsøy ynskjer to treningskampar mot Åram/Vankam før sesongstart. Den fyrste vert truleg spelt om et par veker i midtveka, men dato er enno ikkje bestemt. I tillegg er det beramma treningskampkamp mot Bergsøy 9. april på Eidsåvoll".

Diverse andre fotballnyheter

Bergsoy.com fekk fin omtale i dagens utgave av Vestlandsnytt, meir om dette vil vi trulig få på plass ved et seinare tidspunkt. Hødd si heimeside meldar idag at Oddmund Vaagsholm har fått forlenga si kontrakt med Hødd, og at han no vil bli å finne i klubben også ut 2007 sesongen. Inne på Hødd sitt eige forum virkar dei fornøgde med at Oddmund fortsett i klubben. Skarbøvik si heimeside ønsker å minne om sin SIF-revy som blir framført 19.januar. Spjelkavik prøvar å lokke til seg juniortalent ved å halde "åpen treningsdag" 15.januar.

Om en følger denne linken, så vil en kunne sjå korleis Stranda si nye fotballside vil sjå ut når den er ferdig. Litt misunnelige må vi få lov til å være når Godøy si heimeside bekreftar at laget iår vil reise til Malta på treningsleir. 31.mars til 7.mars står det inne på heimesida deira, noko som kanskje ikkje er så logisk? Trulig 31.mars til 7.april. Vigra skal ifølge deira heimeside også være med på turen, ei heimeside som forøvrig er heilt ny. Og hos Rollon er det igjen rabelder, etter at juniortrenarane fekk sparken midt under treninga (via telefon). En treng kanskje ikkje å seie at det er litt av kvart som blir skreve inne på Rollon sitt forum.

Endelig et nytt kjendistreff

Vår kjendistreff-side er berømt, men det har vore ei stund sidan sist vi fekk legge inn et bilde på den sida. Idag kan vi endelig legge en ny kjendis inn på sida, og denne gangen er det amerikanske Eve (les fakta) som går gjennom nålauget. Eve er kjent for synging (rap), men er for andre kanskje meir kjend som skuespelar. Møtet skjedde på en flyplass i Luanda, der (ifølge Rune) Eve sjølsagt kom springande bort å ville ta bilde.


(Bildet: Amerikanske Eve var så heldig at hun fikk treffe på Rune Frantsen)


Eve var trulig i Luanda og hold konsert ilag med "Busta Rhymes". Rune fortell oss også at han fekk autografen på en 5-dollar seddel, noko som kanskje kan bli lagt ut på qxl for dei som er intresserte. Bergsoy.com takkar for bidraget til vår kjendistreff-side!

Kunstgraset sin framgang

Det er lenge sidan vi har fått på plass bilder ifrå kunstgrasjobbinga no. En del av grunnen er at det har skjedd lite sidan jul. I tillegg til å legge ut gårsdagens bilde (nederst på sida), så kan vi også legge ut en del av dei tidligare bilda, slik at en kan sjå litt av den kronologiske utviklinga. Desse bilda er berre dråpen i havet, for fleire bilder kan du gå inn på kunstgrasets side.


(Bildet: Slik såg området ut før arbeidet tok til.))(Bildet: Dette bildet blei tatt 18.mars 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 19.mai 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 12.juni 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 21.juni 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 10.juli 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 16.juli 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 22.juli 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 5.august 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 10.august 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 19.august 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 31.august 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 27.oktober 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 9.november 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 22.november 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt 3.desember 2006))(Bildet: Dette bildet blei tatt igår (8.januar 2007))
Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::