Helganytt
#
Treningane har starta, men det er rolig i fotballverda.

Gullik Kjellstadli blir hjelpetrenar til Tom Beddari sesongen 2007, og Bergsøy JR tapte kvalifiseringskamp med 1-0. Elles er det igrunnen lite å fotelle om.

Bergsøy JR tapte mot Volda inne i Volda idag. Stillinga blei 1-0, og BIL fekk 2 utvisningar på 5 minutt. Volda si uoffisielle heimeside Voldasupporter.com hadde (blant anna) dette å skrive om juniorkampen idag:

-"Det har vore eindel skriveri i avisene etter at Volda ikkje ville flytte kampen, då Bergsøy hadde ein del spelarar vekke. Ein leiar frå Bergsøy var særs vonbroten etter kampen og lykkeønskningane til Volda var: Håper det går til "pisis" med dåkke i resten av kvaliken, for dette var skammeleg dårleg gjort". Til det har Voldasuppporterane berre ein ting å seie: God betring!"

Spjelkavik vann 4-2 (0-0) over Godøy i ein treningskamp på Spjelkavik KGB. Det har også vore terminlistemøte for 4. og 5.divisjon, og endel Bergsøykampar har blitt flytta litt på. Litt info om dette finn du på Norborg sine sider. Rollon sin kaptein er positiv i et intervju foran sesongen, dette kan du lese på Rollon si heimeside. Søndag skal Aafk2 ha treningskamp mot Skarbøvik. Inne på Langevåg si heimeside kan en også lese dette:

-"Mangeårig kaptein og fjorårets visekaptein og midtstopper Kenneth Ove Sunde har bestemt seg for å bytte klubb. Valget falt på 4. divisjonsklubben Rollon som rykte ned fra 3. divisjon. Det betyr at det kun er en Sunde igjen i klubben etter at også Roy Magne har gitt signal om at han trapper ned. Evigunge Svein Arne er eneste som fører Sundenavnet videre".

Bergsøy nyheter

Vi kan bekrefte at Gullik Kjellstadli blir hjelpetrenar for A-laget og Tom Beddari denne sesongen.


(Bildet: Gullik er på farta, og no er han tilbake på toppnivå)


Elles kan vi legge ut siste bilda frå kunstgraset.
(Bildet: Dagens panoramabilde frå kunstgrasområdet)


Støypinga har også gjort det klart for å sette opp lyskastar:(Bildet: Fundament er klart)
Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::