Diverse nytt & nyttig
#
Vi fortsetter med å oppdatere 1969, og som en kan sjå av bildet over så var det ikkje alltid strøkne speleforhold den gangen heller..

Det er igrunnen ikkje så mange nyheter vi har idag, men vi kan ta ei kjapp oppsummering likevel.

Kåringa til Sportsweb.as fortsetter, og dagens runde er den beste for vår sin del sidan kåringa starta den 15.januar. IL Brodd gav oss 19 poeng av 36 mulige, og dermed korta vi inn avstanden til laga foran oss på poengskalaen.

Hareid si heimeside har stjelt en agurk frå vår heimeside. Det var igår at Hareid si heimeside hadde ei nyhetsoppsummering, og mange av desse nyhetene omfattar Bergsøy. Under nyhetstittelen "onsdagsagurkar" skriv dei blant anna om debatten rundt Kjetil Paulsen som foregår på Hødd sitt forum. Debatten går innom både Bergsøy som utviklingsklubb/talentklubb, og om Kjetil Paulsen ikkje burde prøvd seg i Hødd. Meiningane er fleire.

Tilbake til agurken. 12.juni iår hadde vi agurknyheter, og Hareid si heimeside har altså knabba ein av våre agurkar. Det spørs no om ikkje rivaliseringa mellom klubbane no vil tilspisse seg enda meir ;D Bildebeviset ser du under.(Bildet: Til venstre på bildet ser vi Hareid si heimeside som tydelig benyttar seg ein av Bergsoy.com sine agurkar (til høgre på bildet) frå 12.juni..)

Diverse andre nyheter

Det er snart helg igjen, og det er vinterseriekampar som skal spelast. Bergsøy er som kjent ikkje med, men vi kan i det minste prøve å følge med på kva dei andre laga presterar. Kampane denne helga er som følger: ÅVK-HaNo, Skarbøvik-Stryn, FK Sykkylven-Langevåg, Valder-Brattvåg, og Stranda-Rollon. Spesiellt førstnemnte og sistnemte kamp er av betydning for Bergsøy i neste års 4.divisjon.

Vi benyttar sjansen til å gi litt skryt til en kompis som vann et PC-tippeprogram fra TurboTipp på grunn av sine gode ferdigheter med tippinga.

Det er ikkje så mykje anna å gjere når en har lite nyheter, enn å lage en link til en søt pusekatt, link til et bilde av en kul hund, og best av alt det beste spelet vi har spelt på aldri så lenge; "Critters". Et artigt og vanedannande spel.

Dagens historiske bilde

Vi har lagt ut en del bilder frå 1969 idag, men det har ikkje blitt tid til store oppdateringar utenom det. Ett av bilda vi fekk på plass idag kan du sjå under, og det er av ein spent gjeng som er på vei til kampen mot Sunndal i 1969. Bergsøy vann forøvrig 1-0 ved Kjartan Fagerlund i en forsvarskamp der Bergsøy både var dyktige og heldige.(Bildet: Spent stemning foran kvalifiseringskamp i 1969.)Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::