Et dykk i historikken
#
Vi fortsetter med å få på plass litt og litt av historikken..

Fokuset vårt i det siste har vore lagbilder, og det siste døgnet har vi fått på plass fleire fine lagbilder av både A-lag og aldersbestemte Bergsøylag. Det er gøy å få oppfriska historikken, og blant anna det å få på plass fleire gode lagbilder på årstall der vi mangla dette.

Å få scanne bilda for så å legge dei ut på heimesida, det er berre det første steget. Vi ønsker å få på plass informasjon rundt alle bilda. Endel av dette kan vi klare å finne fram til sjølv, men det er mykje som kan kome på plass raskare om vi får litt hint og tips. Bildet ovanfor er nok ifrå 1980, og jubelen for opprykket er like rundt hjørnet. Bildet under er vi meir usikre på.


(Bildet: Et lagbilde av et Bergsøy A-lag, men kva årstall? For å sjå bildet i sin rette størrelse så kan du trykke her. )

Et anna artig bilde vi har fått på plass idag er lagbildet frå 1979 foran kampen mot Rosenborg i NM-cuppen. Begge lag er samla på bildet, med Nils Arne Eggen nederst i venstre hjørnekrok. Men sjølv på dette bildet så er det mangelfull informasjon på kven alle spelarane er.


(Bildet: Bergsøy tapte 3-1 mot Rosenborg i 1979. For å sjå bildet i sin rette størrelse så kan du trykke her. )

Bildet under er også et fint lagbilde, men heller ikkje dette bildet klarer vi å plassere uten hjelp. Om nokon veit kva årstall dette bildet er tatt så er det berre å skrike ut. Bildet har mange av dei mest kjente BIL-fjesa gjennom tidene, men det er også spelarar på dette bildet som vi er usikre på kva dei heiter.


(Bildet: Et fint lagbilde, men når er det tatt?. For å sjå bildet i sin rette størrelse så kan du trykke her. )

Vi har også fått på plass nokre andre lagbilder som ikkje er av Bergsøy A-lag. Bildet under er tatt på Norway Cup i 1983, og sjølv om vi heller ikkje her kjenner til alle namna så kjenner vi i det minste igjen Børge Hansen.


(Bildet: Dette bildet blei tatt i 1983, men vi kjenner ikkje til alle spelarane. For å sjå bildet i sin rette størrelse så kan du trykke her. )

Alle bilda vi har fått på plass det siste døgnet ligg inne på våre historikksider. Alle lagbilda av Bergsøy A-lag ligg inne på sida for A-lagsbilder, mens lagbilda av dei aldersbestemte laga finn du inne på sida for aldersbestemte lagbilder. Nokre andre diverse bilde har vi lagt inn i kategorien minnerike bilder.

Resten av bilda vi fekk på plass igår

Ved å trykke på bilda under så vil du kunne få sjå dei i større størrelse. Det har kome på plass nokre fine bilder siste døgnet. Målet på lengre sikt vil bli å sortere dei bedre, og få på plass informasjonen rundt kvart bilde.


Cup 1981


Gamle dager


Storhetstid


1977


1976


1975


1972


1971


Ukjent år


Ukjent år


Glad gjeng


Ukjent år


Prytz/Fred


Fred Frantzen


Fred Frantzen


Måløycup 1972


Stadionbilde


Stadionbilde


Allsang


Stadionbilde


Stort bilde


Stadionbilde


1965 i fargar


Ukjent år


Ukjent år


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::