Kollisjon på vei til kamp
#
Damelaget i trafikkulykke idag.

Damelaget var på vei til Sunnmørshallen, men i området Garsholhaugen/Botnen oppe i Ulsteinvik endte kjøringa i kollisjon da en møtande bil fekk sleng og kom over i motsatt kjørebane. Ifølge Vikebladet er dette ei utsatt strekning for slike ulykker.

Også før damelaget hadde avreise frå Statoil fekk laget en støkk idet en av spelarane sklei på isen med mopeden. Både sjåfør og moped såg ut som at dei kom seg godt ut av den velten. Knappe halvtimen seinare var det derimot duka for en hardare smell. Vi siterar Vikebladet:

-"Der var tre personar i kvar av dei to bilane som kolliderte front mot front. Fem personar vart køyrde til legevakta, ein person vart frakta til sjukehus i helikopter. Ingen av dei skal vere alvorleg skadde.

Ulykka skjedde då bilen som var på veg mot Garnes, fekk sleng og kom over i motsett køyrebane. I den andre bilen sat der tre fotballjenter frå Bergsøy IL på veg til kamp i Sunnmørshallen. Vegen var glatt der ulykka skjedde. Politiet fekk melding om kollisjonen klokka 13.48.

Kjetil Paulsen imponerte for Hødd

Hødd vann 4-0 over SIF idag, og Kjetil Paulsen imponerte stort. Oddmund Vaagsholm scora to av måla. Denne saka kan du lese om her. 


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::