Lysmastrene kom på plass
#
Kunstgrasbana har tatt et nytt steg mot ferdigstillelse.

Lenge har det blitt venta på, men så er det også verdt å vente på noko godt! Idag kom lysmastrene på plass, og da det først kom på plass ein kranbil så gjekk det unna på relativt kort tid. På bildet over er det Bjørn Otterlei som smilar fornøgd over å sjå at arbeidet går bra føre seg.

Bergsoy.com sendte ut en av våre trofaste paparazzi-fotografar, og han knipsa som ein ekte proff idet mastrene kom på plass. Det tok stort ikkje meir enn ei tre timar før arbeidet tok til, og til begge mastrene var på plass.


(Bildet: Lysmastra er på plass.)


Sjå fleire bilder

Fleire store bilder frå dagens lysmastre-aksjon, kan du sjå ved å trykke på dei enkelte bilda under.


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjon


Lys-aksjonNo ventar vi berre på at legginga av sjølve kunstgrasdekket skal ta til. Vi veit det ikkje kan være så kaldt når dette arbeidet skal gjærast, men vi veit foreløbig ikkje når dette arbeidet vil skje. Arbeidet som skjedde idag lovar likevel ganske bra, og ting kan tyde på at det ikkje blir lenge før Bergsøy får seg ei flott kunstgrasbane å spele på. Lysa er iallefall "konge-bra", og ruvar i landskapet.

Kampen mot Åram/Vankam

Bergsøy kom greitt fra det da årets første treningskamp blei baklagt onsdagskvelden. Åram/Vankam var slett ingen lett motstandar, men Bergsøy var det mest effektive laget. Bergsøy vann 2-0 etter scoringar av Gustav Pettersen og Frank Sverre Kopperstad Skorpen. For meir informasjon om denne kampen så kan du lese vårt kampreferat her. Du kan også lese Åram/Vankam sitt kampreferat ved å trykke her.(Bildet: Et bilde frå kampen.)Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::