God helg for Bergsøy
#
A-laget spelte 2-2 mot Hareid, mens juniorlaget vann 5-0 mot Hjørungavåg..

Harald Haugen og Terje Teige scåra mål mot Hareid i nok en god treningskamp for A-laget foran sesongstart. Bergsøy kjempar jamnt med lag fra divisjonen over.

Vi avventar med kampreferat, og henviser inntil vidare til kampreferatet på Hareid si heimeside. Bergsoy.com har hatt noe problemer med å få med seg laurdagskampane, og var ikkje til stades denne kampen. Av den grunn har vi også laga denne plakaten idag, som skulle være tydelig nok.

Juniorlaget slo Hjørungavåg

Det var varierande prestasjonar mot Hjørungavåg i Huldalen idag. Bana var så fin som den kan være, og været enda bedre. Spelet i den første omgangen varma derimot ingen, og det blei lite speling langs bakken. Marius V Kvalsvik debuterte på juniorlaget etter junioralder, og hadde ei flott redning i 1.omgang. Frammover blei det upresist.


(Bildet: Juniorlaget følger reglane og har tatt i bruk refleksvestane som blei påbudt frå 1.mars)

Spelet tok seg opp fleire hakk i den andre omgangen, kanskje mykje grunna at Terje Teige kom inn på midtbana og vann alt av duellar. Terje scora også sitt andre mål på to dagar, også dette målet etter corner. Ytterligare mål i kampen blei scora av Joakim, Andrè (staffe), Fredrik, og Mads.


(Bildet: Vår nye leik: Kven er den ekte Bjørnar Gundersen?)

Vi knipsa bilder og filma nokre videosnuttar, og det meste av dagens materiale ligg i videoen under. Denne gangen klarte vi å fange inn 3 mål på video. Terje si headding, Joa sitt mål, og straffesparket til Andrè.Kunstgraset

Etter det vi veit så skal legginga av kunstgraset kome igang tidlig tirsdagsmorgen. Vi håpar å sjå god framgang i løpet av denne uka.


(Bildet: Det har blitt arbeida med å gjære alt klart fram mot legginga av kunstgraset)

Det er mandag dei kjem på plass dei som skal gjere Bergsøy Kunstgrasbane grønn og god, men altså tirsdag arbeidet kjem igang. Under kan du sjå nokre bilder av kvifor dei ikkje har hatt mulighet til å kome tidligare. Trykk på bilda for å sjå dei i større størrelse.

Dagens andre dill og dallElles har vi ikkje så mykje sladder å skrive om, det overlet vi til nettsida Se Her å skrive om. Men vi kan ikkje unngå å legge en liten video til inn på dagens nyhet. Det ligg mykje rart utpå Youtube, men også endel bra videoar. Lasse Gjertsen er ein kar som får mykje ros for sine gode videoar, og videoen han har tegna om kampen mellom Tromsø og Molde er ganske så god. Vær obs på litt makaber humor.Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::