Damelaget er avdelingsvinnar
#
Damelaget har vunne si avdeling, og feira med å vinne 5-4 over Åram.

Bergsøydamene har vunne Kvinner 7-er Avd. 1, og skal spele om kretsmesterskapet med to kampar dei neste 14 dagane. Her vil dei møte Brattvåg og Herd Jr. Vi grattulerer.

Damelaget hadde allereie vunne si avdelig før møtet mot Åram, men vann også den kampen. Meir om korleis denne kampen foregikk kan du lese på damelagets side.


Et bilde frå en kamp tidligare iår.


Sunnmøre fotballkrets har sendt ut følgande beskjed:

SLUTTSPILL KVINNER 7-ER

Vi gratulerer lagene Bergsøy, Brattvåg og Herd junior som vinner av hver sin avdeling i klasse kvinner 7-er. Sluttspillkampene om krestmessterskap er berammet slik etter trekning:

Lør. 29.09. kl. 14.00 Herd junior - Brattvåg
Ons. 03.10. kl. 19.00 Brattvåg - Bergsøy
Lør. 06.10. kl. 15.00 Bergsøy - Herd junior.

Kampene psilles som enkel serie.
KAMPRAPPORT skal benyttes i alle kamper. Denne kan lastes ned fra vår nettside under 'Klubbservice' og 'Aktuelle skjemaer'. Dersom kamper skal omberammes må dette skje som i serien forøvrig, etter enighet mellom de involverte lag med tilbakemelding til SFK. Vi jobber nå med å sette opp dommere i kampene.
Vi ønsker lagene lykke til i sluttspillet, og husk 'Fair Play' både på og utenfor bana!

Vennlig hilsen
GEIR RINGSTAD
Sunnmøre Fotballkrets
www.fotball.no/sunnmoreÅrets Topp 100 kåring

Det nærmar seg den årlige heimesidekåringa igjen. Bergsoy.com har tidligare kjempa i toppen blant dei aller beste heimesidene i landet, og var ifjor den 22.beste fotballsida i landet ifølge fotballen.no sin jury. Vår beste plassering var ein 8.plass i 2005. Vi følte i 2005 at vi nok hadde nådd toppen, og det stemmer nok. Heimesidene i fotballnorge blir bedre for kvart år, og dei beste klubbane bruker både tid og pengar på å få på plass gode sider. For Bergsoy.com sin del så har det blitt mindre tid siste åra. Det har ført til færre oppdateringar, men gjerne fyldige nyheter/kampreferat når det først har kome på plass. Tidmangelen har desverre ført til at andre viktige ting har blitt forskyvd, og vi har en drøss historikkarbeid som berre ventar på å bli tatt opp igjen straks tida er der. Forhåpentlig så tek vi opp tråden der igjen etter sesongslutt.

Fortvil ikkje. Vi følger ikkje i Herøynytt sine fotspor, der redaktøren gir seg. Vi tek berre ferie avogtil, vi sluttar aldri.

Det mest positive med Bergsoy.com siste tida er at fleire og fleire ser at det kan være positivt å ha si eiga lagside. Fleire lag har siste tida fått si eiga side å oppdatere, og det gjer også at heimesida alltid er full av aktivitet. Det finns ingen begrensingar på sideantallet en kan lage på internet, så om fleire kunne tenke seg å ha si eiga lagside her på heimesida så treng en ikkje nøle med å spørre. Det er stort sett ordna på dagen både med side og brukernamn/passord. 


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::