Bergsøy vann 4-2.
#
Åram scora først på heimebane, men Mats Inge Teige og Bergsøy slo tilbake.

To mål av Mats Inge Teige før pause gjorde at Bergsøy kunne gå tilbake til garderoba med 2-1 ledelse.

Frank Sverre Skorpen skulle øke ledelsen til 3-1 ut i 2.omgang, før Åram reduserte igjen. I kampens siste sekund slo Mats Inge til igjen, og Bergsøy vann fullt fortjent 4-2.

Bergsøy på 4.plass.

Norborg vann heime mot Vigra, og Herd vann borte mot Gursken, så det var viktig at også Bergsøy tok alle poenga denne runda. Neste motstander er Norborg heime, laget som ligg på plassen over Bergsøy med 3 poeng mer å gå på. Bil har 26 poeng, Norborg 29, Herd har 30 og Stranda har 31. Dei to jamnaste av desse laga utover sesongen vil rykke opp til 3.divisjon.

Jakke lagt igjen i garderoba i Åram.

Ei raud skogstadjakke blei gjengløymt i garderoba etter kampen mot Åram. Bilde av jakka under. Om nokon finner jakka, levande eller død, så blir webmaster takknemlig. Tif: 40280690.

(Bildet: Jakka er ei av yndlingsjakkene til Steffen Kvalsund, og har opplevd diverse plassar i innland og utland..)

Litt meir om Åramkampen.

Mats Inge Teige blei dagens mann for Bergsøy, han var redninga på det tidvis manglande stinget foran mål. Bergsøy styrte mykje av spelet, om vi ser vekk ifrå dei første ti minutta. I starten av kampen var BIL rufsette, og sjølv om Åram var effektive som scåra på sin første målsjanse så hadde dei i tillegg seinare ein trippelsjanse til å øke. Toni Sandanger sto bra og redda det som kunne blitt et skummelt tidlig 2-0 baklengsmål. Bergsøy fekk meir kontroll etterkvart, og den nye sentrale midtbane med Gustav Pettersen og Mats Inge Teige fekk dreisen på det. Mats Inge skulle vise seg fram som dødelig på sine offansive bidrag, og var på rett plass til rett tid på samtlige av sine mål frå relavtiv kort avstand.

(Bildet: Frank Sverre Skorpen scora 3-1 målet til Bergsøy..)