Ny styreleder i Bergsøy
#
Lars Conradi Andersen ny styreleder

På bildet ser vi Geir Johan Bakke gi stafettpinnen videre ved et godt håndtrykk til vår nye styreleder Lars Conradi Andersen.

Geir Johan Bakke ble takket av som styreleder under Bergsøy IL-Fotball sitt årsmøte tidligere denne uken. Bakke har vore styreleder i 10 år, og i desse åra har klubben tatt store steg både på drift og anleggsida. Med Fiskarhallen på plass som det siste tilskuddet har ein eit komplett anlegg til glede for både små og store i klubben, og Bergsøy Fotball vil takke Geir Johan for hans flotte innsats i klubben. Vi ønsker også å takke styremedlem Ruth Flø Paulsen, som også valgte å gi seg nå. Hun har vært med i en årrekke, og lagt ned en stor innsats for klubben.

Nyvalgt styreleder er Lars Conradi Andersen, og med seg i styret har han Ronny Pål Kvalsvik som nestleder, Cecilie Zahl,(Ny) Torbjørn Hide, Håvard Remøy(Ny), Lasse Myrhol, Rune Frantsen og Lisa Mari Dragnes. Vi ønsker styret lykke til i arbeidet med å ivareta det som er status i dag, og ta klubben videre i utviklingen. 


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::