Fulltreffer i fotballkiosken
#
Vipps i Bergsøy

Bergsøy IL ruller nå ut Vipps-betaling for alle lag i fotballklubben. – Genialt enkelt, sier Kristin Smådal Hide fra arrangementskomiteen.

Noen ganger er kaffikoppen det eneste som varmer på fotballkampen. Og så står man der da, på sidelinja, uten kontanter. Nå legger Bergsøy IL Fotball opp til at om du har mobilen i lomma, så kan du få kjøpt deg både kaffe og vafler. De er av de første idrettslagene som setter opp Vipps for alle de aldersbestemte lag i klubben.

Daglig leder Tom Beddari forteller at da Vipps ordningen ble en felles ordning for over hundre banker i Norge, så tok han raskt kontakt med deres lokale avdeling av Sparebanken Møre.

- Vi så mulighetene i dette - for publikum og oss som klubb.

Den første A-kampen er alt spilt med Vipps-kjøp i kiosken. Kristin Smådal Hide fra arrangementskomiteen forteller at de som sto i kiosken kanskje følte seg litt overrumplet av at de plutselig skulle bruke en ny løsning, men at de raskt oppdaget at det var enkelt.

- Og fra de som handlet, kom det utelukkende positive tilbakemeldinger. Folk har spurt etter Vipps lenge.

For A-kampkiosken med stor og fast meny er det satt opp VippsGo. Da trykker man på knappen som gir menyen, velger det man vil ha fra kiosken, enten man har lyst på kaffe, vafler eller pølse, bestiller og betaler – og viser frem ved disken. For de aldersbestemte lagene søker man opp laget, betaler som vanlig og så viser frem kvitteringen i kiosken.

Det nye er at alle lag i Bergsøy IL som har kiosk på sine kamper og turneringer nå får Vipps-nummer tilknyttet sitt eget kontonummer. Pengene går da inn på det enkelte lag sin konto, samtidig som det er under ”Bergsøy-paraplyen”.

- Vi har veldig god kontakt med Sparebanken Møre sitt kundesenter om Vipps. Banken og Vipps har drevet utviklingsarbeid for oss og sammen med oss, gitt god hjelp og det har blitt et godt resultat. 


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::