Nysigneringer Bergsøy A-lag herrer
#
Nye signeringer for Bergsøy A-lag herrer

Klubben er veldig glad for att Roar Amunsen,Petter Aasen og Jake Knight er klar for spill i Bergsøy.

Petter Aasen er keeper og kjem fra Ørsta.Han har i fleire år vert førstekeeper i Volda.Har også spelt på Ørsta A-lag.Petter Aasen spelte også i Nest-Sotra i 2012 då laget også rykket opp i Obos-Ligaen fra 2 divisjon.Året etterpå vende Petter tilbake til Volda.En veldig god keeper som har mange sterke kvaliteter.Han er meget dyktig spesielt i fotarbeidet.Men også en sterk keeper i 1 mot 1 situasjoner.Vi har no 3 keeperar i stallen av veldig høg kvalitet.Det gir god konkuranse på trening også.

Roar Amundsen er midtbanespiller og kjem fra Lillehammer.Han starta som lærer på idrettslinja i ulsteinvik i fjor. Han har også vert på prøvespel i Hødd i 3 veker. Roar trente med oss også i 2 veker før det.Denne signeringen er en viktig signering for oss på grunn av denne spileren har ett veldig høgt nivå.Han fekk ett tilbud av Hødd men han valgte oss.Roar har tidligere spelt for klubber som Lillehammer,Eik-Tønsberg,Ready og 2-3 kamper på Hareid i fjor haust.Roar spiller på midtbanen og er en veldig kreativ teknisk spiller.Energisk offansiv spiller.Han har blitt veldig imponert over klubben vår og ser fram til å bidra på A-laget.Er ikkje i tvil om att dette vil verte en av dei beste spillerne i 4 divisjon.Dette er 2 fantastiske signeringer som vil gi oss ett kraftig løft i laget.

I 2016 så kom også Jake Knight tilbake til Bergsøy.Først på grunn av å jobbe som trener for vårt nye Damelag.Han har no også signert A-kontrakt som spiller.Sist gang Jake var i Bergsøy så vart han årets spiller på a-laget som keeper.Dette var i sesongen 2013.Jake har tidligere spilt i klubber som Borehamwood FC,Northwood FC og Stevenage FC.Han har imponert veldig på trening hittil.Han er en veldig komplett keeper med få svakheter. Klubben er veldig glad for å ha Jake tilbake i A-stallen.

Toni Sandanger :Vi er veldig fornøgd med å ha på plass desse signeringene.Dette er 3 spillere som hever nivået på A-laget.A-laget har no en ganske slagkraftig stall med en mix av unge svoltne spillere og etablerte spillere med erfaring fra høgt nivå.Vi jobber fortsatt med å styrke stallen og muligheten for å bli betre hele tiden.A-laget trener fortsatt 5 ganger i uken og pr dags dato ser det ut som vi går en spennende sesong i møte.Veldig fornøgd med det gutta viser på trening og i kamp hittil. Må også gi våre unge gutter som vi har i stallen også masse skryt for dei viser flott framgang. 


Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::