Bergsøy ser mot Island
#
Har sikret seg forsvarsspiller nr. to fra sagaøya

22-årige Steinar Logi Thordarson har skrevet under for Bergsøy. Den andre islendingen til BIL på kort tid.

Bergsøy IL vet at årets 3. divisjon i fotball for menn blir knallhard, der kanskje bare de tre-fire beste klubbene får bli med i neste års 3. divisjon. Og da gjelder det å bygge et godt nok lag innen seriestarten om en del uker.

Nylig hentet Bergsøy midtstopperen Sveinn Birgisson fra nivå 2 på Island, en spiller som allerede har vist at han blir en forsterkning for BIL.


(Bildet: Sveinn Birgisson og Franjo Tepuric)

Og i går skrev også hans landsmann Steinar Logi Thordarson under en ettårskontrakt med Bergsøy. Han er primært sideback, men kan også benyttes på midtbana. Han er fra Akureyrui, Ålesunds vennskapsby, og har spilt for klubben Dalvik/Reynir på nivå 3.

Men Bergsøys hovedtrener Lars Petter Rønnestad lover at dette ikke er starten på en islandsk invasjon i klubben.

– Nei da, vi stopper der! Vi har ingen planer om å hente flere nå, verken fra Island eller Norge. Men via en agent på Island fikk vi høre at disse to kunne tenke seg å spille fotball i Norge, og vi skal også finne en jobb til dem i Fosnavåg. Sveinn Birgisson viste raskt at han holder mål, og dermed tok vi også kontakt med Steinar Logi Thrandarson, forteller Rønnestad.

– Vi har vurdert det slik at vi hadde problemer i forsvaret vårt i fjor, og noe måtte gjøres. Nå har vi hentet inn de to islendingene, samt en ung Hødd-midtstopper og en keeper fra Larsnes/Gursken, og det holder, fastslår Rønnestad.

Noe av årsaken til at klubben henter forsvarsspillere er også at BIL mister tre yngre defensive spillere til høsten. Da er det best å finne erstattere for dem allerede nå.

– Jeg tror stallen er bra nok nå, til at vi kan hevde oss meget bra i divisjonen, avslutter Rønnestad. 

Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::