Vi har 200 Herøybilder
#
Idag har vi nådd vårt Herøybilde nr 200

På fredag blei turen tatt til fjelltoppane Leinøyhornet, Sollida og Vardeheia, mens det idag blei tatt ei ny runde opp på Hornseten og Igesundfjellet. Det vil bli laga 360 graders bilde frå alle desse toppane seinare, men foreløbig er det endel bilder som blir lagt ut. Tilsammen har vi no 200 bilder av Herøy, hvorav fjellbilder og fjelltoppar er størstedelen av desse.

Bergsoy.com har ei stor samling av bilder, og med mange bilder i reportasjene (ikkje lagt tilbake enda) og fleire hundre bilder i kampreferata (ikkje kome på plass dei heller desverre), så blir det mange bilder tilsammen. Har du ikkje fått med deg at vi tek flotte 360 graders bilder frå forskjellige stadar i Herøy, så bør du ta turen innom denne sida. Den raskaste måten å få tilgang til våre Herøybilder er sjølvsagt å trykke oppe til høgre på heimesida, der det står "Best på Herøybilder". Bilda frå Leinane finn du på denne sida, mens ei slags merittliste over fjelltoppar finn du på denne sida.

Andre bilder har også blitt lagt inn idag, og dag 18 med kunstgrasarbeidet er dekt med 4 bilder idag. Desse finn du sjølvsagt på vår Kunstgras-side, men du kan også sjå dei ved å trykke på dei følgande linkane:
Bilde 11 | Bilde 12 | Bilde 13 | Bilde 14 |

Tilslutt idag så har vi fått på plass et nytt kjendisbilde, og det kan du sjå ved å bruke hovedmenyen til venstre. Det er Christoffer som fortsatt er i siget for tida, og han kapra seg igår et bilde ilag med Farmen-Gaute. Kjendistreff-sida startar å få en fin tyngde, og fortsatt er det fleire bilder som ennå ikkje er på plass etter designskiftet på grunn av at desse ligg på ei datamaskin i Bergen. Kjendisar som vi har bilde av, men som ikkje ligg inne no, er av Nils Johan Semb, Chess Volvik, Andre Nevstad, og fleire andre.
Kampreferat

Kampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

:: HISTORIKK.com ::